Arta pe unghii - posibila acum cu produsele de la Nolia Shop

BUCURESTI - 20 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


In randul doamnelor, modul in care se prezinta manichiura este o preocupare de baza. Acest lucru este si normal – maniera in care manichiura arata oglindeste la randul sau atentia pe care fiecare femeie o acorda propriului aspect.

Nolia Shop

Nolia Shop

Cu trecerea timpului, manichiura a fost transpusa la nivel de arta. Fie ca este realizata acasa sau la salon, creativitatea nu ar trebui sa lipseasca din context. In atentia celor ce pun un mare accent pe unghii, pe modul in care acestea se prezinta – mereu unice – vine Nolia Shop, cu ale sale produse minune, mereu peste asteptarile clientelor.

De ce Nolia?

Nolia este un nume cu renume pe aceasta linie de profil. Locul sau fruntas in topul preferintelor este mentinut de calitatea produselor pe care le comercializeaza. Totodata, si diversitatea lor are un cuvant de spus aici – Nolia este raiul produselor pentru realizarea manichiurilor de tot felul, daca se poate spune asa.

Acest shop online pune la dispozitia celor interesate si tot felul de geluri si oje, normale sau semipermanente, in ton cu noile cerinte ale trend-ului. Altfel spus, pe https://noliashop.ro stocul este actulizat constant, si iar sunt introduse noi produse minune, noi produse ce transpun munca unei manichiuriste la nivel de arta.

Sa nu mai vorbim ca Nolia pune la dispozitie si aparatura pe masura pretentiilor. Lampile UV sunt o necesitate in saloanele de manichiura, iar cele dinsponibile in cadrul magazinului pot fi achizitionate la un pret aflat in raport optim cu calitatea.

Un plus pentru cele pasionate de arta pe unghii – cursurile Nolia Academy

Pentru o cariera de succes in acest domeniu, cele interesate trebuie sa urmeze neaparat niste cursuri de calificare. Nolia Academy are ca scop sustinerea acestei pasiuni si transpunerea sa la nivel de arta. In cadrul cursurilor, viitoarele manichiuriste vor invata atat notiunile de baza, dar si notiunile ce tin de estetica si perfectionare.

Mai multe detalii despre cursurile Nolia Academy regasesc cele interesate pe noliashop.ro . Tot acolo vor intra in contact cu toate produsele disponibile in cadrul magazinului – aliatele de temut in drumul spre succesul garantat al unei manichiuriste.