Artbient propune vitraliile ca metoda de decorare a spatiilor

BUCURESTI - 30 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vitraliile pot fi integrate in casele moderne, acolo unde designul interior nu se rezuma la concepte traditionaliste. Acestea transmit un mesaj vizaul de impact si pot avea forme diverse, lucrari ample sau intr-un raport cu tamplaria din jur pot completa in mod ideal orice tip de spatiu. Sunt preferate adesea pentru zone precum holurile de acces, element regasit pe usi, pereti despartitori sau balustrade. In acest sens Artbient are propuneri originale.

Vitralii decorative Artbient

Vitralii decorative Artbient

Astfel de proiecte, vizand vitralii decorative, pot fi adaptate cu succes pentru a reprezenta cat mai bine o tematica preferata. Artbient creeaza proiecte unice, de fiecare data tematica si coloristica fiind aspecte alese in raport cu tipul de spatiu.

Vitraliile, tehnici readuse la viata

La baza, vitraliile defineau spatiile de mare importanta, aveau practic si decorativ specific palatelor sau bisericilor. Daca publicul are un reper despre stilul vechi in materie de vitralii, referinta este una clasic intalnita. Insa readuse in atentie, vitraliile decorative cum sunt creatiile Artbient vin cu tehnici moderne, adaptate. Sunt realizate prin tehnica Tiffany, combina sticla cu cositor si cupru. O alta tehnica aplicata este cea de fir de plumb.

Vitraliile decorative sunt maiestoase si impresioneaza prin modul in care materialele folosite sunt creatoare de frumos. Sticla fuzionata si pictata sau cea decorativa de Murano, cum se foloseste la Artbient, devine element decorativ fara egal.

Vitraliile la usi 

Practic integrarea vitraliilor nu cunoaste limite si tine de creativitate si de ingeniozitatea de a pune astfel de elemente in lumina potrivita. La propriu, vitraliile pot fi integrate la usi pentru a spori modul in care lumina naturala patrunde in interior. Poate fi vorba de usile de interior sau exterior de ce nu, compozitia de forme si culori fiind si cea care determina un joc de lumini ce accentueaza designul interior.

Modelele vitraliilor poate imbogati vizual vorbind chiar si zonele unde simplitatea era de baza. Orice locatie unde zona de acces, respectiv usa este decorata cu vitralii, devine una mai sofisticata, eleganta si interesanta. Acestea pot fi total diferite pentru fiecare incapere in parte sau poate urma acelasi tipar ales, cu mici diferente.

La fel de bine vitraliile se integreaza perfect si interesant in peretii despartitori, in zona scarilor de acces de ce nu. Se pot crea forme atipice, incat sa se potrivesca chiar si zonelor unde spatiul nu este prea permisiv. De asemenea, vitraliile decorative pot fi alese pentru abajururi, la ferestre, pe tavane. Oricand si oriunde spatiile sunt intunecate si lipsite de farmec, vitraliile pot ocupa un loc de baza in planul de design interior. Acestea garanteaza atractia vizuala, promitand sa contribuie cu stilul lor atemporal si deosebit.

Retinem

Artbient se pliaza pe preferinte si nevoi si poate face ca frumusetea vitraliilor decorative sa prinda contur in orice tip de spatiu. Astfel, doritorii nu sunt conditionati de spatii si pot decora chiar si sticla pieselor de mobilier ce fac parte din ansamblul unei bucatarii spre exemplu.

Cei interesati de astfel de proiecte si de propunerile de la Artbient regasesc in cadrul paginii oficiale toate informatiile necesare, precum si galerie de fotografii care sa inspire.