AutoLegona – partenerul de incredere al oricarui sofer

BUCURESTI - 27 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Autoturismul proprietate personala a trecut de mult timp de stadiul de simplu moft. In prezent reprezinta o reala necesitate, iar pentru o utilizare eficienta si de lunga durata trebuie si intretinut corespunzator. Piese auto, accesorii sau anvelope Suceava reprezinta doar cateva dintre cautarile soferilor responsabili, iar raspunsul este de fiecare data acelasi: AutoLegona.

autolegona.ro

autolegona.ro

Ingrijirea si intretinerea unui autoturism presupune atentie deosebita cu privire la numeroase aspecte. Piesele si consumabilele folosite in acest scop trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru ca fiabilitatea si functionalitatea autoturismului sa fie pastrata pe o perioada cat mai indelungata. Pentru a indeplini acest obiectiv, magazinul online autolegona.ro vine in intampinarea tuturor soferilor cu piese auto, accesorii, echipamente profesionale si anvelope diverse.

Produse diverse, disponibile la preturi accesibile

In cadrul magazinului online mentionat orice sofer poate identifica solutia potrivita nevoilor sale. Categoriile de produse din sfera auto debuteaza in cadrul magazinului cu partea de intretinere si cosmetica auto. Aici pot fi gasite substante pentru curatarea interiorului autoturismului, odorizante si diverse alte accesorii, precum si consumabile uzuale, precum uleiul de motor, antigelul sau stergatoarele auto.

Anvelopele si jantele auto reprezinta o alta categorie de produse in cadrul caruia orice sofer poate gasi solutia potrivita pentru autoturismul sau. Fara a mai fi nevoiti sa caute magazine de anvelope Suceava, doritorii pot accesa oricand site-ul www.autolegona.ro pentru a comanda modelul si marca de anvelope cautata.

Accesoriile auto interioare nu puteau lipsi din oferta, intrucat fiecare sofer cauta sa isi personalizeze autoturismul si sa ii confere un plus de confort. Covorasele auto, parasolarele, husele pentru scaune si banchete sau cotierele pot fi comandate usor din cadrul magazinului online, fara drumuri repetate la reprezentante si magazine auto fizice.

Cum intretinerea autoturismului nu presupune doar alimentare cu combustibil si schimb de consumabile, din oferta AutoLegona nu puteau lipsi sculele si accesoriile necesare reparatiilor auto. Este vorba, in acest caz, despre compresoare, redresoare, testere sau kit-uri de siguranta auto, prezentate detaliat in cadrul site-ului mentionat.

Echipamentele profesionale sunt de asemenea incluse in lista produselor AutoLegona. Nu doar conducatorii auto individuali au nevoie de cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de segmentul auto, ci si atelierele si service-urile de reparatii. In acest sens, magazinul online vine in sprijinul acestor ateliere cu echipamente profesionale precum elevatoare si echipamente de ridicat, echipamente pentru service roti si numeroase scule profesionale destinate reparatiilor auto.

Personalizarea autoturismului este o dorinta a fiecarui sofer. Misiunea poate fi indeplinita usor, cu ajutorul pieselor de tuning auto disponibile in cadrul magazinului online autolegona.ro. Cu ajutorul diverselor ornamente, spoilere, eleroane, evacuari sau oglinzi, atat aspectul, cat si performantele autoturismului pot fi imbunatatite.

Cei care aleg magazinul online mentionat beneficiaza si de numeroase avantaje. Astfel se elimina stresul si cheltuielile asociate cu deplasarile in diverse magazine fizice, pentru a gasi piesele auto si accesoriile potrivite. In plus, piesele pot fi livrate chiar si gratuit, timpul de livrare este de aproximativ doua zile lucratoare, iar in caz de neconcordanta a produselor, acestea pot fi returnate.

Proprietari individuali, dar si atelierele si service-urile auto pot astfel gasi un partener de incredere in AutoLegona. Pentru informatii suplimentare, specialistii Legona Trading pot fi contactati folosind urmatoarele date:

AutoLegona

Str. Oituz, nr. 1A, Suceava

Telefon: 0722 669 666

Email: office@legonatrading.com

Web: www.autolegona.ro