Avantajele extensiilor de par de tip tape on de la Belher

BUCURESTI - 1 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Extensiile de par au devenit tot mai populare in randul femeilor moderne, dornice sa isi imbunatateasca aspectul parului, sa isi indeplineasca acest vis de a avea par voluminos, bogat. Exista numeroase variante de extensii de par, care sa se potriveasca cu nevoile si interesele fiecarei femei. Din clasa celor semipermanente sunt extensiile tape on, care au ca sistem de prindere o subtire banda adeziva, ce se lipeste cat mai aproape de radacina parului natural.

Extensii de par tape on Belher

Extensii de par tape on Belher

Avantajele extensiilor tape on

La Belher astfel de extensii sunt recomandate si celor care au fir subtire si par scurt, celor care sunt decise sa isi schimbe look-ul si nu isi doresc sa se ocupe zilnic de montarea si demontarea extensiilor. Aplicate corect, extensiile tape on pot fi purtate pana la 4-6 saptamani, in functie de ritmul de crestere al parului natural. Impun demontare prin folosire de produse profesionale ce dezlipesc banda adeziva. Acestea pot fi remontate.

Printre avantajele pe care le prezinta se numara investitia facuta pe  termen mai lung, de pana la 6 luni, timp in care extensiile de acest gen, intretinute corect, vor arata impecabil si la fel de calitativ ca la inceput. Parul din care sunt realizate extensiile de la Belher este de tip remy, par uman indian ce are cuticula intacta si fir drept cu aceeasi directie. Arata stralucitor si fin, este matasos si bogat.

Alte avantaje

    Fixare usoara, dar necesita ajutor profesionist

Practic metoda de montare inseamna tehnica migaloasa de a dispune un sir de extensii pe parul natural, prin aplicarea dreapta a benzii in cauza, lipita intre doua suvite de par. Nu doare, nu este un disconfort, lipirea este imediata si nu necesita alte ingrijiri de moment.

    Nu afecteaza firul de par

Extensiile tape on se lipsesc cat mai aproape de radacina. Nu afecteaza firul de par sub nicio forma. Lipirea este la rece, fara sa fie nevoie de efect termic pentru sigilare.

    Nu ingreuneaza parul si nu incomodeaza la sistemul de prindere

Suvitele de par, extensiile sunt echilibrate, nu foarte groase si sunt recomandate mai multe seturi, in functie de cat par natural are fiecare. Pentru un efect de par bogat si cu volum este recomandat mai mult de un set de extensii. Cu toate acestea, ele sunt usoare si nu dau senzatia de cap greu, nu ingreuneaza si nici nu creeaza disconfort la purtare.

 

Din punct de vedere al diversitatii de culori Belher vine cu variante pentru toate culorile de par. Aici se va gasi selectia de culori: https://www.belher.ro/91-extensii-tape-on.

Este recomandat ajutorul specializat, astfel ca serviciile Belher sunt asociate si cu un Beauty Bar. Aici tehnicienii cu experienta se pot ocupa de purtatoarele de extensii de par, oricare tip ar fi acestea. Primesc consiliere pentru alegere, au parte de montaj, intretinere si retus, de vopsit pentru un aspect uniform al parului natural cu extensiile de par. Totul pentru frumusete, totul pentru ca aspectul coafurii sa fie un atu al femeii.

Pentru alegeri de calitate, extensiile de par de la Belher sunt o recomandare. Acestea sunt mereu insotite de un certificat de calitate. Detalii despre extensiile dorite pot fi cerute expertilor Belher.