Biroul de traduceri Inova - excelenta in serviciile prestate

BUCURESTI - 14 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O traducere profesionala este un rezultat normal pe care fiecare client ce apeleaza la un birou specializat ar trebui sa il primeasca. Este practic serviciul pentru care plateste. Nu intotdeauna este insa si realitatea, motiv pentru care alegerea serviciilor de traduceri ar trebui sa tina cont un cumul de factori. Dintre acestia, experienta traducatorilor este poate ingredientul vital in aceasta ecuatie.

servicii-traduceri.ro

servicii-traduceri.ro

Din randul birourilor specializate din Bucuresti ce reusesc sa satisfaca nevoile publicului in acest sens deja de ani la rand, biroul de traduceri INOVA este un reper. Despre ce inseamna o colaborare cu acesta, care sunt avantajele de care au parte clientii si ce servicii presteaza se regasesc mai jos cateva mentiuni. Cei interesati poti descoperi intreaga lista de servicii pe servicii-traduceri.ro .

Ce recomanda biroul de traduceri INOVA ?

Intr-un loc in care esti intampinat cu profesionalism si primesti atentia pe care o meriti nu te poti simti altfel decat excelent. De-a lungul anilor sai de activitate, biroul de traduceri Inova s-a asigurat ca de o astfel de primire au parte toti cei care ii pasesc pragul. Serviciile prestate sunt variate si pot fi adaptate in functie de cererea fiecaruia. Traducerile care presupun un nivel inalt de dificultate sunt specialitatea echipei. Desigur, indiferent de document sau lucrare, exista conditii de confidentialitate mereu respectate la INOVA.

Fiecare sarcina de realizat are un termen in care trebuie sa se incadreze, acesta fiind comunicat si beneficiarului. Respectarea deadline-ului este un aspect foarte important in acest domeniu, cu atat mai mult cand vine vorba despre traducerile in regim de urgenta.

Serviciile prestate la biroul de traduceri Inova din Bucuresti se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, deci oricine poate beneficia de ajutor specializat in domeniu.

Pentru ca nevoile publicului sunt dintre cele mai variate, aici se realizeaza traduceri din si in peste 30 de limbi. La baza incredererii sta experienta indelungata a traducatorilor, practica de specialitate si pregatirea didactica superioara. Traducerile pot viza domenii diverse precum: economie, juridica, tehnica, it, farmaceutica si medicale, precum si literar.

Exista si servicii aditionale pentru fiecare dintre acestea. Pot viza legalizarea traducerii spre exemplu. In acest sens, traducerea autorizata (cu stampila si semnatura traducatorului) beneficiaza de verificare la notar, la randul lui stampiland documentul. Cateva exemple de documente care pot necesita legalizare amintim actele de studiu, cele auto, medicale, de identitate, actele notariale, contractele, diverse documente emise de instantele judecatoresti.

Despre ce presupune acest serviciu, de legalizare a actelor si in ce conditii este necesar pot afla mai multe cei interesati pe servicii-traduceri.ro. In orice caz, totul se efectueaza intern, inclusiv legalizarea si apostilarea actelor.

Publicul interesat poate opta si pentru servicii de interpretariat. Poate fi vorba despre interpretare simultana sau consecutiva, dupa caz. Pentru a avea siguranta un interpret va fi disponibil pentru evenimentul in cauza, e ideal ca biroul sa fie contactat in acest sens cu cel putin cinci zile lucratoare inainte, respectiv sa fie depusa o cerere in acest sens.

Si alte servicii profesionale, din aceeasi sfera, sunt disponibile in cadrul biroului de traduceri recunoscut pentru excelenta cu care activeaza - Inova.