Brodank, ghidul calitatii in alegerea lenjeriilor potrivite

BUCURESTI - 3 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o perioada festiva precum aceasta, cand comertul cunoaste cote inalte, este bine de reamintit ca ceea ce alegeti in materie de lenjerie are si avantaje pe termen lung. Sau ar putea sa aiba, de vreme ce a tine cont de o serie de aspecte favorizeaza sau dimpotriva, dezavantajeaza.

Brodank

Brodank

Pentru a face o lista a referintelor in acest sens, lenjerii-hotel.ro devine un punct de reper. Aici calitatea este implicita la fiecare comanda. Se lucreaza cu tesaturi dintre cele mai bune, cu timp de executie respectat. Desi se adreseaza in mod direct domeniului hotelier, este sursa edificatoare pentru oricine isi doreste calitate pentru lenjeriile alese. 

Materialul , aspectul definitoriu si punctul de plecare

Asa cum se poate observa la lenjerii  hotel designul este unul simplist, minimalist. Se pune mai degraba pret pe material si pe un set complet alb,imaculat. Exista o explicatie clara despre aceste preferinte. Nu mai este un secret faptul ca albul impune o stare de bine, inspira ideea de curat, de impecabil. Asta atrage de la sine si un grad de confort mai mare, ce se reflecta in cele din urma in modul in care odihna se defineste ca urmare a folosirii unei lenjerii.

Cat despre material, bumbacul este cel mai popular. Acesta ofera confort si la contactul cu pielea permite ca aerul sa circule. Prezinta cele mai multe dintre avantaje la acest capitol si in plus este acel tip de material durabil. De preferat ca o lenjerie de pat sa fie din bumbac, desi nu este singura optiune. La fel de bine damaskul este o recomandare, din percale sau sifon.

Designul este prea putin de important, iar culorile de asemenea. Se remarca in mod deosebit ca fiind o preferinta in randul celor care doresc sa aduca o  contributie la tematica si decorul unei incaperi. Gandind la nivel profesional, la strategia aplicata spre exemplu in cadrul unitatilor de cazare, astfel de detalii se pot eventul transforma in detalii de personalizare. O lenjerie cu insemnele celui care le primeste, cu un model elegant insa minimalist este net superioara celor incarcate de culori si modele.

Pastrare si intretinere

Lenjeriile au si ele un termen de utilizare. Desigur ca asta vine ca o dovada in timp. Asadar, o alegere inspirata la timpul potrivit trebuie sa se completeze ulterior cu grija de a intretine piesele parte dintr-o lenjerie.

O lenjerie se va spala si igieniza la o temperatura maxima asa cum se specifica pe eticheta din dotare. Asta trebuie sa se precizeze de catre producator, in functie de testele de calitate ce au fost realizate. Cu cat se depasesc mai mult si mai frecvent aceste specificatii, cu atat cresc si sansele ca lenjeria sa reziste.

Pentru ca partea de informare sa se concretizeze in alegeri inspirate, pagina lenjerii-hotel .ro este recomandarea celor interesati sa fie ghidati spre calitate. Aici se vor gasi piese de lenjerie, cat si altele la fel de utile din gama textile, cu detalii despre utilizare si despre producator. Brodank , asa cum este cunoscut pe piata, face cinste acestui domeniu si plaseaza mai presus de orice productia de lenjerii care sa ofere confortul asa cum il merita fiecare.