Brodank, producator autohton de lenjerii de pat, creeaza conditii de confort prin produsele sale

BUCURESTI - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

BRODANK Comarnic, producator de lenjerii de hotel si alte textile necesare in unitatile de cazare, are o istorie indelungata in ceea ce priveste prezenta sa in acest domeniu. Ca o promisiune respectata, producatorul are in vedere calitatea materialelor, dar si cea a executiilor de produse, pentru a rezulta o gama apreciata.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

Confortul este scopul, astfel incat orice unitate de cazare este in cautarea unui furnizor de textile ce poate contribui la standardele oferite. Un producator lenjerii pat hotel precum este Brodank poate oferi experienta confortului si prin varietatea de produse pusa la dispozitie ce personalizeaza productia. In functie de preferinte specifice pot fi realizate seturi de lenjerii, prosoape ce reprezinta un anumit brand, lant hotelier, unitate de cazare individuala.

Catalogul Brodank

BRODANK pune la dispozitie seturi de lenjerii de pat, perne, pilote, draperii, perdele, inclusiv textile de tipul protectiilor de pat sau cele pentru restaurante. Astfel, aceeasi sursa deserveste unui scop multiplu, acela de a achizitiona toate textilele necesare pentru o camera de hotel completa si unitara ca stil, ca design.

Sunt folosite materiale inalt calitative, in mod special bumbacul, de densitati diferite astfel incat produsul finit sa se preteze bugetelor diferite.

De asemenea, halatele de baie si prosoapele sunt un reper de igiena si defineste standardele pe care le respecta o unitate  hoteliera. Acestea trebuie sa fie suficient de groase incat sa aiba un grad mare de absorbtie, sa fie rezistente si astfel investitia in acestea sa fie una convenabila si pe termen lung. Brodank executa astfel de produse, in dimensiuni diverse, dupa criterii care sa corespunda cu nivelul fiecarei unitati de cazare, fie vorba de cererea ce vine din partea unei pensiuni, fie vorba de un hotel pretentios de 5 stele - vezi aici toate ofertele de prosoape pentru hotel.

Avantaje ce rezulta din colaborarea cu Brodank

Nu doar ca prezenta remarcabila si nume de reper pe nisa sa, dar si pentru ca ofera avantaje de colaborare, Brodank tine cont de necesitatile publicului.  Pentru ca este producator si furnizeaza in mod direct gama de produse, preturile fara taxe de intermedieri este unul rezonabil. Va fi cu atat mai convenabil, cu cat preturile se pliaza pe bugetul disponibil si se poate solicita un stoc ce respecta anumite cerinte in mod special.

Calitatea, o cerinta stricta de care Brodank nu se dezice, inseamna utilizarea materialelor ce nu compromit aspectul produsului finit. Aceasta calitate a produselor de marca Brodank se remarca si in timp, ca urmare a utilizarii repetate a textilelor in cauza.

Livrarea rapida si executia la timp a unui stoc inseamna alte avantaje de care se bucura cei care isi doresc o colaborare cu Brodank. Se remarca astfel ca cei 25 de ani de experienta in domeniu face ca brandul cladit sa fie unul solid, ce are la baza principii stricte. Este o preintampinare a cerintelor si asteptarilor pe care o manifesta fata de publicul consumator.

Brodank poate fi un motor al eficientei cu care unitatile hoteliere isi incanta oaspetii si isi fidelizeaza publicul. Pentru detalii despre colaborare si comenzi pagina oficiala trebuie consultata – lenjerii-hotel.ro .