Bucovina, o destinatie de poveste - cazare disponibila in hoteluri si pensiuni moderne

BUCURESTI - 12 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Numita taram de poveste, Tara codrilor de fag, tinutul manastirilor de asemenea, Bucovina ofera turistilor istorie, cultura, imagini pitoresti si peisaje deosebite. Turistii care ajung in zona nu regreta alegerea facuta. In completare cu tot ce pot vizita si descoperi aici, cazarea aleasa sporeste confortul si lasa o amintire placuta despre destinatia aceasta.

Bucovina

Bucovina

In Bucovina predomina preferinta pentru pensiuni, cele care ofera servicii complete, variate, cu includ si farmecul traditiilor din zona. Un tinut recunoscut si pentru cat de ospitalieri sunt oamenii locului, Bucovina este inzestrata cu potential turistic exploatat corespunzator. La capitolul cazare sunt disponibile unitati ce se aliniaza standardelor turistilor moderni.

Topul Pensiunilor din Bucovina

In ajutorul turistilor vine si portalul topbucovina.ro , cu top pensiuni Bucovina. Cu acces facil si informatii detaliate, cei interesati pot alege unitatea de cazare dorita. In alegerea facuta pot fi luate in considerare amplasarea si facilitatile din interior, dar si de la exterior.

Comoara Bucovinei - numita pe drept astfel, are multe de oferit celor care ii trec pragul. Complexul se afla langa padure, astfel ca cei care ajung aici apreciaza mai ales linistea si aerul curat. In apropiere se afla sametul Voronet, una din atractiile turistice de neratat. Pot fi inchiriate ATV-uri, folosite terenurile de fotbal sau tenis, exista si o gradina zoologica, animale domestice de asemenea, iazuri amenajate si domeniu de vanatoare.

Inima Bucovinei - langa Frasin, impunatoare si cu servicii variate este si aceasta locatie. Gradini amenajate, terasele, spatiile verzi sunt o invitatie la relaxare. Printre altele, turistii se pot bucura de gratar, tenis de masa, au teren de joaca pentru copii disponibil sau echipament pentru badminton.

Leaganul Bucovinei - o unitate de cazare situata in apropiere de Suceava. Aproape de centrul urban, aproape de atractiile turistice de aici, pensiunea de 4 stele ofera tot confortul necesar oricarui turist. Pe langa facilitatile ce se impun conform si cu a sa clasificare a numarului de stele, pot fi organizate sesiuni de ski in afara localitatii sau alte drumetii. Pentru cei dornici de relaxare indoor sunt recomandate serviciile de spa din centrul de welness regasit aici.

Floare de Camp - este locatia perfecta pentru cei care doresc sa descopere zona Vatra Dornei. In apropiere exista teleschi, iar unitatea in sine are facilitati diverse, de care orice turist ar fi multumit. In aer liber, in curtea pensiunii doritorii se pot delecta practicand sport sau bucurandu-se de priveliste.

Acestea sunt cateva dintre optiuni. In completare, Casa Humor sau Curtea Bizantina sunt inscrise in aceasta lista de asemenea. Turistii pot gasit astfel informatii detaliate despre conditiile de cazare, posibilitate de a se caza sau nu cu animale de companie, optiuni de distractie pentru cei mici sau atractii turistice din zona.

Bucovina nu se rezuma doar la atat. Are istorie, cultura, arta traditionala si pare sa fie un loc desprins din povesti unde iubitorii de natura nu se mai satura sa admire peisajele. Impresionanta destinatie poate fi planificata in orice sezon, cu farmec aparte mai ales in preajma sarbatorilor de peste an cand traditiile sunt momente artistice ce merita admirate mai mult ca oricand.