Cadoul pentru cel mai bun prieten - cum il alegem?

BUCURESTI - 7 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dintotdeauna ne-a placut sa fim inconjurati de oameni dragi alaturi de care sa petrecem atat clipe fericite, cat sa ne fie aproape si in cele mai triste momente. In mod normal, ne alegem prietenii in functie de personalitatea noastra, in sensul ca acestia de obicei au aproximativ acelasi caracter ca si noi.

giftexpress.ro

giftexpress.ro

Atunci cand vine vorba sa le oferim un cadou, alegerea acestuia nu ar trebui sa fie dificila. In special cand e vorba de cel mai bun prieten, stim cu siguranta ce ii place si ce nu, ce hobby-uri are, ce personalitate are si domeniul sau de activitate. Toate aceste lucruri ar trebui sa ne ajute in luarea deciziei in ceea ce priveste cadoul.

Cadouri haioase sau clasice?

In mod normal, intre prieteni ne sunt permise glumele si comportamentul jovial. Insa nu toti reactioneaza la fel la acestea. Sunt persoane mai sobre din fire si, cu toate ca ne sunt prieteni apropiati, nu ne permitem sa facem anumite glume.

In cazul in care dorim sa facem un cadou prietenului cel mai bun si acesta este o persoana extrem de joviala, solutia vine de la magazinul online Gift Express - cu site-ul oficial www.giftexpress.ro - magazinul ce ne pune la dispozitie o multime de idei de cadouri care mai de care mai haioase.

In acest sens, putem opta spre exemplu pentru o halba cu un mesaj personalizat (pentru barbati) sau o cana termica ce isi schimba culoarea in functie de temperatura cafelei sau a ceaiului pe care il punem in ea. Si nu doar culoarea se schimba, ci si fata haioasa imprimata pe cana – devine dintr-una morocanoasa una vesela.

Daca in schimb prietenul nostru nu apreciaza cadourile haioase, putem oricand miza pe un cadou clasic - pentru el, pentru casa ori pentru birou. Si acest gen de cadouri tot pe site-ul magazinului Gift Express se regasesc. Putem opta pentru un tablou din lemn wenge pentru casa, un set birou cu suport telefon sau chiar pentru un set de cocktail cu shaker.

Optiunile pe care ni le ofera Gift Express sunt variate si totul ramane la latitudinea noastra. E vorba de subiectivism in functie de prietenul caruia urmeaza sa ii oferim cadoul. Descoperim toate produsele disponibile accesand site-ul oficial al magazinului.