Cafeaua - un laitmotiv al celor ce au nevoie de o pauza

BUCURESTI - 3 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ziua de azi, pauza de cafea sau iesirile in oras cu prietenii pentru a savura o cafea au devenit un must-have. Toata lumea bea aceasta licoare magica ce pare sa isi puna amprenta asupra starii de spirit din fiecare zi.

Cafeaplus.ro

Fie ca preferam sa o savuram in intimitatea casei, la birou sau intr-o cafenea, cafeaua a devenit de ceva timp motivul perfect pentru a lua o pauza binemeritata.

Incepem cu cafeaua de dimineata care ne da energie pentru toata ziua si uneori obisnuim sa continuam cu inca una la birou sau cand iesim in oras cu prietenii. Dar ce alte beneficii mai poate aduce cafeaua?

In urma unor studii de specialitate s-a demonstrat ca persoanele ce consuma cel putin o ceasca de cafea simpla pe zi reduc riscul de a dezvolta hemoragii cerebrale si atacuri cerebrale vasculare cu 20%. De asemenea, cei ce consuma cafea isi ajuta organismul sa dozeze secretia de insulina datorita antioxidantilor, cromului si a magneziului continute de aceasta.

Avand toate aceste beneficii de pe urma consumului de cafea, avem toate motivele sa continuam sa  facem acest lucru.

Cafeaplus.ro - furnizorul de aparate de cafea si cafea de calitate

Pentru a obtine o cafea de calitate, avem nevoie de doua elemente esentiale: o cafea buna si un aparat profesional care sa ii mentina savoarea in timpul prepararii acestea. In acest sens, cafeaplus.ro ne ofera toate resursele necesare obtinerii unei cafele perfecte.

In cadrul acestui magazin online regasim o gama variata de modele de aparate de cafea profesionale cu ajutorul carora cafeaua obtinuta sa nu isi piarda din intensitate si miros si sa isi pastreze savoarea boabelor proaspat culese.

De asemenea, cafeaplus.ro are in oferta si o serie de consumablie precum: cafea boabe, cafea ginseng, cafea instant, lapte/creamer, ciocolata calda, ceai instant, pahare vending, palete si chiar zahar.

Pauza de cafea - din respect pentru angajati

Cu siguranta cafeaua pe care o savuram cu o mai mare pofta este cea de la birou, atunci cand profitam si luam cate o pauza binemeritata. O companie care se respecta va avea grija ca ai sai angajati sa beneficieze mereu de o cafea de calitate, facuta cu ajutorul unor aparate profesionale.

Asadar, solutia optima pentru a arata respectul si grija fata de acestia este cafeaplus.ro - un lider in ceea ce priveste aparatele de cafea de pe piata si consumabilele de calitate.

Pentru a descoperi intreaga oferta, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cafeaua-un-laitmotiv-al-celor-ce-au-nevoie-de-o-pauza