Capricia aduce publicului noutati, incaltaminte stilata si de calitate premium

BUCURESTI - 15 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul Capricia este binecunoscut publicului prin prezenta sa in domeniul shop-urilor de incaltaminte, iar in varianta online nu face altceva decat sa faciliteze publicului sansa de a achizitia piesele dorite, incaltaminte si accesorii din piele. Noutatile aduse sunt despre incaltamintea de sezon, atat de necesara si fata de care publicul are in mod cert pretentii ridicate.

Capricia

Capricia

Cizme de dama

Un loc special in categoria de noutati se refera la cizmele de dama. Lungi, cu fermoar ca sistem de inchidere, cu toc sau fara, insa de fiecare data fiind vorba despre piele naturala, cizmele de la https://www.capricia.ro/ sunt despre stiluri variate. Se adreseaza unui public feminin divers, de la femeia activa la cea care isi doreste sa fie practica, insa toate  cu un punct comun – le place tot ce este la moda, le place sa se simta bine cu ceea ce poarta, le place sa poarte ceva de calitate.

Capricia intelege pe deplin preferintele femeilor astfel ca mizeaza pe modele ce imbina cu succes utilul cu placutul. Cizmele au toc stabil, robust, in unele cazuri fiind nu foarte inalt, ci comod. Isi propun sa puna accent pe picioare, astfel ca sunt inalte, cu multe detalii – sireturi pe toata lungimea, sunt drapate sau din piele intoarsa si depasesc linia genunchiului.

Genti si rucsacuri

Pentru ca femeile cochete si atente cu ce poarta vor fi mereu preocupate sa adauge si un accesoriu nou la incaltamintea recent achizitionata, Capricia le ofera inca un motiv pentru a face cumparaturile de aici. Genti elegante sau rucsacuri practice sunt realizate din piele de calitate superioara si vin intr-o paleta cromatica diversa.

Ghete

Pentru zilele foarte reci si pentru tot ce impune sezonul de iarna se poate spune ca ghetele sunt indispensabile. Acestea au o constructie mai robusta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie lipsite de farmec si de stil. Capricia propune si de aceasta data varietate, ghetele pentru acest sezon marcand notele elegante aduse clasicelor ghete. Culori metalice, fermoar ce decoreaza talpa sau notele lucioase sunt cateva dintre elementele ce promit sa schimbe imaginea ghetelor si sa le transforme in modele originale.

Cele interesate sa isi completeze pantofarul de sezon regasesc in cadrul paginii capricia.ro noutati, stiluri de incaltaminte pe care si le vor dori negresit.