Cardori, universul incaltamintei de calitate, propune modele stylish si moderne pentru noua colectie

BUCURESTI - 24 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cardori , producator autohton de incaltaminte din piele, propune pentru publicul larg incaltaminte stilata si aliniata trendurilor. Toamna aceasta sunt in vizor stilurile robuste, masive, cu detalii bine lucrate. Cardori intelege nevoia publicului de noutate, de incaltaminte care sa fie practica, functionala si estetica, asadar nu dezamageste nici cu noua colectie.

cardori.ro magazin incaltaminte

cardori.ro magazin incaltaminte

Produse noi de la Cardori

Asa cum sunt prezentate si in cadrul paginii oficiale, tipurile noi de incaltaminte marca CARDORI inseamna un stil de fuziune, la granita intre sport si casual. De asemenea, este remarcat designul de tip culori block, un stil modern care nu lasa purtatorul indiferent. Fie ca vorbim despre combinatii de texturi - piele clasica si lac -, fie ca este vorba de combinatii de culori in contrast, cert este ca sub acest efect incaltamintea este mai atractiva ca oricand.

Ghete negre pentru barbati, cu mici insertii colorate sunt parte din lista de noutati din acest eshop. Pentru femei, brandul in cauza mizeaza pe printuri cum sunt cele cu motive, pe sireturi colorate sau pe stralucirea unor detalii, in cazul botinelor mai elegante.

Cert este ca, indiferent de gusturi si de stilul vestimentar ce caracterizeaza purtatorul sau purtatoarea, aici vor fi regasite optiuni stilate si demne de apreciat.

Un look original

Cardori este prin istoria insasi un brand de poveste ce isi propune sa ofere publicului incaltaminte comoda, practica, de calitate, dar si functionala. Pasii va poarta spre succes, zi de zi, cand aveti atat de multe task-uri. Daca vorbim despre cei eleganti, asociati tinutelor pe masura, vorbim despre dorinta de a va completa tinuta si de a complimenta intreg look-ul. Incaltamintea poate fi ea insasi element vedeta in aceasta combinatie.

Cardori este brand nascut din pasiune pentru incaltaminte, in Vicov, unde maini iscusite au creat traditie in prelucrarea pielii naturale. Putem vorbi despre o misiune, aceea de a aduce frumosul si asupra acelor lucruri necesare - incaltamintea. Aceasta trebuie sa fie definitorie pentru stilul celui care o poarta, trebuie sa aiba personalitate si sa scoata din banal.

Cardori isi intampina doritorii de look original cu incaltaminte variata, ca si design, culori, printuri si tipologie, pentru el, ea sau copii.

Contact:

salut@cardori.ro

0742 406 503

Str. Drumul cu tei, nr. 50, Bivolarie

Taguri: cardori