Cat de importante sunt cursurile pentru cariera de manichiurista

BUCURESTI - 21 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cele ce nu au mai avut tangente cu acest domeniu, al artei pe unghii, este recomandata unor cursuri de baza si perfectionare. Nici cele ce profeseaza deja nu sunt neglijate, este o recomandare si pentru ele urmarea unor astfel de cursuri. Scopul lor este de a furniza o mai mare siguranta pentru cliente, cum ca totul se desfasoara conform asteparilor.

Nolia

Nolia

In ajutorul celor ce vor sa isi cladeasca o cariera pe o baza stabila in acest domeniu vine Nolia Academy – academie renumita pentru grija pe care o are asupra calitatii manichiurii. Totodata, Nolia este si un magazin cu produse necesare manichiuristelor. Dupa ce acestea finalizeaza cursurile, stiu deja de unde pot realiza si achizitiile.

Ce invata cursantele la Nolia Academy ?

In acest cerc al artei pe unghii, totul incepe de la baza, de la punerea la punct a notiunilor elementare. Cursantele vor invata cum se pileste corect o unghie, atat pentru a da forma, cat si la suprafata atunci cand urmeaza sa se aplice gelul sau oja semipermantanta. Tot aici, cele interesate vor invata cum se taie corect cuticulele sau cum se impinge aceasta, in cazul in care nu necesita a fi taiata.

Dupa ca baza este bine pusa la punct, lucrurile incep sa devina mai serioase dar nu dificile, avand in vedere trainerii specializati de la Nolia Academy. Astfel, fetele interesate vor invata cum se aplica primer-ul, cum trebuie intins gelul de constructie pentru a nu arata inestetic si pentru a rezista cat mai mult pe unghie.

In aceasta categorie intra si tehnicile prin care se realizeza o constructie pe unghiile scurte si una pe cele lungi sau medii – gradul lor de dificicultate este vizibil diferit. Atentia sporita este necesara in cazul oricarei lungimi a unghiilor.

Recomandari extra – produsele de la Nolia Shop

Dupa cum s-a mentionat anterior, Nolia nu este doar o academie, ci si un magazin cu diverse produse necesare manichiuristelor. Aici se regaseste orice – de a consumabile, ustensile, geluri constructie, pana la aparatura, lampi UV si multe altele.

Cele interesate de cursuri de perfectionare si de produse necesare pentru a realiza adevarate opere de arta pe unghii pot accesa noliashop.com .