Ce recomanda un psihoterapeut bun?

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Problemele cu care se confrunta majoritatea la ora actuala, pe orice plan, pot reprezenta o sursa neintrerupta de stres. Astfel de stari nu sunt benefice vizavi de sanatate, motiv pentru care fiecare trebuie sa gaseasca un ajutor de nadejde, in care sa se sprijine, respectiv care sa il ajute sa depaseasca astfel de situatii.

danielivan.ro

danielivan.ro

In intampinarea celor ce cauta o solutie in acest sens, respectiv serviciile unui psihoterapeut bun, vine Daniel Ivan, specialist cu experienta in domeniul psihiologic. In cadrul site-ului oficial www. danielivan.ro pot vizualiza cei intersati lista completa de servicii pe care le pune la dispozitie. Pentru ca decizia de a apela la un astfel de ajutor este una greu de luat, expertul vine inaintea celor ce doresc sa gaseasca un psihoterapeut Bucuresti bun cu o serie de mentiuni. Iata ce recomanda un specialist in domeniu, ce calitati trebuie sa il defineasca.

Ce recomanda un psihoterapeut bun?

Cei care doresc sa treaca peste neplacuta experienta de a efectua o programare in cadrul unui cabinet specializat, respectiv sa aiba parte de o surpriza neplacuta in momentul acesteia, trebuie sa urmeze o serie de pasi inainte de toate.

Poate ca deja ati incercat sa intrati in contact cu un psihoterapeut renumit, insa nu v-a fost preluat apelul. Trebuie sa luati in calcul posibilitatea ca acesta sa fi fost in cadrul unei sedinte, deci ca experienta il recomanda si nu duce lipsa de clienti. Asta inseamna ca si pentru dumneavoastra ar putea fi sprijinul dorit. In caz contrar, cum ar fi ca apelul nu va mai este returnat, este momentul sa va intrebati legat de seriozitatea terapeutului.

De altfel, puteti deduce ca ati realizat o alegere inspirata atunci cand pasiti pentru prima data in cabinet si simtiti ca emana incredere, empatie, integritate. Sunt sentimente importante, iar faptul ca le resimtiti este un indicator ca ati ajuns unde trebuie.

O comunicare excelenta intre parti se traduce prin sanse sporite de a depasi problemele, dificultatile, de a trece peste perioadele indurerate, piedici poate in atingerea unei satisfacatii proprii sau profesionale.

Teama ca din cauza celor marturisite in cadrul cabinetului specialistul ar putea critica deciziile luate nu trebuie sa existe. Rolul acestuia nu este de judecator, din contra. Scopul sau este de a te ajuta sa identifici cauzele problemelor cu care te confrunti, iar apoi modalitatea optima de a trece prin acestea.

Referitor la partea de discretie, in cazul serviciilor oferite de psihoterapeutul Daniel Ivan, confidentialitatea este garantata. De altfel, cele doua parti - specialistul si beneficiarul semneaza un contract in acest sens. Astfel, se ofera siguranta ca nici o informatie nu va parasi perimetrul si nici identitatea celui in cauza nu va fi divulgata.

Astfel de aspecte trebuie urmarite vis a vis de alegerea unui psihoterapeut bun, de incredere in Bucuresti sau in orice alt oras. Cei care doresc servicii calitative pot intra in contact cu specialistul, afland mai multe despre serviciile sale pe site-ul oficial - danielivan.ro.