Ce tipuri de ceai trebuie să se regasescă pe raftul din debara toamna aceasta

BUCURESTI - 27 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Este deja cunoscut faptul că toamna vine la pachet cu vremea capricioasă și variații spontane de temperatură. Aceste schimbări drastice nu aduc niciun beneficiu orgasimului. Mai mult decât atât, afectează vizibil imunitatea.

Biosano

Biosano

De cele mai multe ori, în cazul în care sistemul imunitar dă semne că ar ceda, oamenii sunt tentați să apeleze la medicamente. Acest lucru nu este greșit, însă administrarea medicamentelor pe o perioadă lungă de timp poate face mai mult rău decât bine. Toamna se recomandă consumul de ceai, mult ceai din diferite plante.

Cum luptă ceaiurile cu virusurile și bacteriile

Ceaiurile sunt cele mai la îndemână pachete de vitamine, nutrienți și minerale pentru organismul omului. Atunci când sistemul imunitar se află la pământ are nevoie de vitaminele esențiale pentru a se reface. Ceaiurile, în funcție de planta din care sunt făcute, conțin în diferite măsuri aportul de energie de care corpul are nevoie.

Cu cât corpul primește mineralele și toate cele necesare mai repede, cu atât lupta cu virusurile și bacteriile din corp este câștigată mai repede.

Recomandări

-Ceaiul de mușețel

Pe lângă faptul că susține tractul digestiv și reface țesutul cutanat, ceaiul de mușețel este un aliat de temut al sistemului imunitar. Florile de mușețel conțin mucilagii, flavonoide și ulei volatil - bogat în chamazulene și α – bisabolol. Acest ceai nu se recomandă persoanelor ce suferă de hipertensiune. Doză indicată este de 2 sau 3 căni pe zi. Produsul se regăsește în cadrul magazinului biosano.ro.

-Ceaiul de păpădie

Plantă medicinală autohtonă, păpădia este cea care nu doar cea care îi dă ceștii de ceai un gust puternic, ci și stimulează refacerea sistemului imunitar. În cadrul magazinul biosano.ro se regăsesc dozele zilnice recomandate în funcție de modul de preparare.

Raportul de minerale și vitamine pentru organism va fi unul optim dacă persoana în cauză respectă în totalitate indicațiile de consum.

-Ceaiul de mentă

Gustul autentic de mentă românescă se regăsește și în ceaiurile de la biosano.ro. Ceaiul de mentă are un efect calmant și liniștitor la nivelul gâtului, corzilor vocale și faringelui.

În cazul în care răceala s-a instalat deja, acest ceai va furniza doza de putere necesară imunității pentru a elimina bacteriile sau virusurile. Totodată, repară și organele pe care răceala le-a avariat - gâtul, faringele, corzile vocale, cavitatea bucală. 

Ceaiul de mentă contribuie și la o funcționare optimă a tractului intestinal și calmează durerile ce pot apărea la nivelul intestinelor și stomacului. El poate fi folosit și ca factor de stimulare a stării de relaxare.

Specialiștii recomandă  2 sau 3 căni pe zi. O cură cu ceai de mentă nu trebuie să depășească o perioadă mai lungă de 3 luni. Ea se poate relua doar atunci când administrarea a fost în repaus o lună de zile.

Pachetul de produse naturiste online și superalimente de care orice persoană are nevoie toamna aceasta se găsește la biosano.ro. Organismul are nevoie de o doză optimă de vitamine și minerale acum când vremea nu e tocmai prietenoasă.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ce-tipuri-de-ceai-trebuie-sa-se-regasesca-pe-raftul-din-debara-toamna-aceasta