Cea mai eficienta centrala termica pe lemne – stropuva-romania.ro

BUCURESTI - 19 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In zilele curente, cei care doresc sa ocoleasca cu succes timpurile geroase gasesc in centralele pe lemne ocazia perfecta, indiferent ca este vorba despre spatiul rezidential sau despre o cladire publica, un sediu, o institutie. Spre deosebire de diversele sisteme de incalzire utilizate, centralele termice care functioneaza pe baza de combustibil solid sunt extrem de avantajoase, atat ca rezultat, cat si in ceea ce priveste cheltuielile implicate. Toti cei care utilizeaza un sistem de acest fel, nu numai ca beneficiaza de nivelul ideal de temperatura pentru intregul sezon friguros, dar, de asemenea, reusesc sa faca economii insemnate la facturi.

stropuva-romania.ro

stropuva-romania.ro

Pentru ca este cunoscut faptul ca centralele ce necesita lemne si derivate ale acestora dau un randament corespunzator, pe stropuva-romania.ro sunt promovate cele mai eficiente astfel de sisteme. Fiecare centrala termica pe lemne disponibila detine certificare TUV si beneficiaza de o garantie de 5 ani. Acesta este numai inceputul beneficiilor de care vin insotite articolele de pe aceasta pagina.

In continuare sunt prezentate cateva dintre motivele pentru care marfa oferita de acest producator renumit a devenit preferata clientilor si care sunt avantajele pe care le prezinta aceste centrale termice pe lemne.

    Indiferent ca este vorba despre o centrala care functioneaza pe baza de lemne (turba, brichete de rumegus, deseuri de lemne) sau carbuni, costurile implicate vor fi intotdeauna mai mici tocmai pentru ca acestea sunt mult mai ieftine decat  combustibilii lichizi si gazosi (gpl, metan, gaz). De asemenea, nici autonomia pe care aceasta o poate dobandi nu trebuie neglijata, in cazul articolelor Stropuva aceasta fiind mereu ideala. De exemplu, sistemele care functioneaza numai pe baza de lemn au un timp de ardere de pana la 24 de ore fara intrerupere, iar cele e baza de carbuni functioneaza fara oprire de la 3 pana la 5 zile, cu o singura incarcatura.Fiecare sistem este caracterizat de o calitate de neegalat, in fabricarea acestora fiind utilizate numai materiale rezistente, testate si imbunatatite pentru  e rezista pentru un timp indelungat. Desigur, si preturile sunt la fel de accesibile, motivul reprezentandu-l faptul ca stropuva-romania.ro doreste ca oricine sa beneficieze de calitate superioara la un tarif corect.Oricare ar fi dimensiunea totala a locuintei sau a spatiului pentru incalzirea caruia se achizitioneaza centrala termica pe lemne, acest furnizor dispune de modele variate, ce pot incalzi suprafete de la 20 la 450 m2, in functie de combustibilul utilizat.Fiecare produs in parte a fost conceput in mod special pentru a putea fi intrebuintat atat in locurile in care sunt instalate sisteme de incalzire prin calorifere, boilere de incalzire pentru apa, sisteme de incalzire prin pardoseala si altele asemenea. Clientii au libertatea de a alege tipul de sistem, fie unul deschis, fie unul inchis, acesta fiind absolut necesar.

In ceea ce priveste capacitatea cazanului, fiecare model este distinct si ofera posibilitati multiple. Acestea incep de la 10 kW si sunt ideale pentru incalzirea suprafetelor mai mici, si continua pana la 40 kW. Sfatul expertilor stropuva-romania.ro este de a ca inainte de a alege centrala termica pe lemne, sa fie masurata aria in care aceasta va fi amplasata, pentru a avea siguranta ca nu exista riscul de a nu se potrivi in spatiul destinat.

Pentru o mai usoara orientare, clientii Stropuva beneficiaza de toate informatiile de care au nevoie, precum si de imagini reprezentative si date tehnice cu privire la instalarea si utilizarea centralelor pe care le furnizeaza. Toate acestea sunt disponibile pe stropuva-romania.ro.