Cele mai luxoase hoteluri cu cazino din lume

BUCURESTI - 26 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Hotelurile de lux sunt renumite pentru serviciile oferite, dar și pentru că datorită lor poți merge în vacanța vieții tale și să fii tratat în cel mai bun mod posibil. Dacă ai reușit să ajungi vreodată să te bucuri de o asemenea vacanță, probabil poți confirma aceste afirmații. Luxul de la un hotel scump atinge apogeul în momentul în care oferă și posibilitatea de a intra într-un cazino legat de clădirea principală a acestuia.

Hoteluri cu cazino

Hoteluri cu cazino

Aceste hoteluri de lux care au și cazino sunt destul de multe, dar topul acestora este reprezentat doar de câteva dintre ele. În acest articol vom vorbi despre fiecare dintre aceste hoteluri de lux și despre serviciile pe care acestea le oferă. Să începem!

Ibiza Gran Hotel

Dacă vedem cuvântul Ibiza în titlu, știm deja că exoticismul este asigurat de una dintre regiunile Spaniei. Acesta este locul unde se află resortul. Ibiza Gran Hotel este un hotel de 5 stele construit în zona Talamanca și are enorm de multe lucruri de oferit pentru ce care își doresc să aibă parte de o experiență unică în cazino. Amplasamentul este unul de o unicitate absolută. Locația este înconjurată de grădini luxuriante și este un loc perfect pentru cei care au nevoie de o sesiune de relaxare.

Dacă nu ești neapărat interesat de cum sa faci bani online și vei ajunge în acest resort numai pentru o relaxare, vei putea să profiți de serviciile oferite de sala de fitness a resortului, de saună, jacuzzi, centrul SPA sau de tratamentele și masajele de relaxare realizate de cei mai buni practicanți. Ibiza Gran Hotel este un hotel cunoscut pentru atenția la detalii și pentru faptul că este singurul hotel de 5 stele din Talamanca. Se pare că cei care s-au ocupat de design, au avut o afinitate pentru arta contemporană.

Pentru că trebuie să vorbim și despre serviciile de cazino, Ibiza Gran Hotel a construit o adevărată sală de bal plină ochi cu tot felul de jocuri de noroc destinate distracției jucătorilor. Vei putea să joci jocuri de masă live, ruletă, Blackjack, Poker, inclusiv Texas Holdem și peste 100 de jocuri de slot.

The Palazzo

Numele te-ar duce cu gândul direct la o stațiune de lux din inima Italiei, dar în realitate, acest resort este rezultatul unei strategii de marketing extrem de bună. Sau cel puțin, proprietarul a ales un nume extravagant pentru a motiva luxul oferit de Palazzo. În realitate, The Palazzo este amplasat în Las Vegas, inima jocurilor de noroc a lumii. Spre deosebire de alte astfel de cazinouri de lux, Palazzo este un adevărat complex comercial destinat unei singure acțiuni: Cheltuitul banilor.

Dacă vrei să ai parte de o experiență unică la piscină, The Palazzo are mai multe astfel de spații de piscină ce pot fi folosite în funcție de preferințele fiecăruia. Poți să mergi la una dintre cele 10 piscine separate, iar dacă ai nevoie de intimitate sau vrei să petreci doar cu persoana iubită, vei putea merge la o piscină privată. Oferta de jocuri de cazino include 139 de jocuri de cazino, dintre care 20 de mese cu mize maxime ce pot ajunge chiar și la 5000 de dolari pentru fiecare mână.

Sun City Resort

Ai fi crezut vreodată că în Africa de Sud există un resort de lux care funcționează atât în calitate de cazino dar și de hotel? Sun City Resort este nucleul unei stațiuni pline de elemente turistice, trasee de drumeție și multe elemente care te izolează complet de mediul cotidian. Întreg resortul este conceput pentru a interpreta o scenă de film. Te vei simți complet scos din monotonie și vei trăi experiențe frumoase de relaxare la care vei dori mereu să te întorci.

Știi ceea ce este foarte special la acest cazino? Deși este amplasat într-un cadru cu foarte multe plante și este înconjurat de vegetație, este și amplasat în vecinătatea parcului național Pilanesberg. Datorită acestui aspect, cei care sunt cazați în vacanță la Sun City Resort vor avea acces și la activități de Surfing.

Pentru cei care merg acolo în mod special pentru experiența de gambling, trebuie să fii pregătit pentru a face o alegere între cele două zone de gambling ale cazinoului. În interiorul cazinoului, vei putea să mergi în segmentul decorat în stilul Jungle. Jungle Casino este echipat cu peste 330 de sloturi și tot felul de jocuri de cazino începând cu Punto Banco, Ruletă sau Blackjack.

The Venetian Macao

Venetian Macao este amplasat peste stradă de Palazzo. Fiind parte din același cartier renumit din Las Vegas, decorul a fost și el inspirat tot dintr-un curent Italian. Dimensiunile sunt singurele motive pentru care ar trebui să te cazezi la acest hotel. Venetian Macao poate oferi cazare în cele peste 2900 de apartamente care sunt disponibile în toate prețurile. Dacă participi la activitățile de divertisment ale acestui cazino, vei putea vedea chiar și meciuri de baschet sau box.

Cazinoul are chiar și produse duty free, iar restaurantele sunt organizate pe mai multe stiluri de bucătărie. Dacă vei merge acolo, îți recomandăm să încerci bucătăria Indiană, sau Italiană. Cazinoul și oferta de jocuri de noroc sunt împărțite în patru segment, fiecare având un nume diferit. În cazino poți juca la peste 2000 de sloturi diferite și peste 500 de mese live unde mii de jucători câștigă bani în fiecare zi.

Dacă vei fi unul dintre jucătorii cu reputație, te vei putea chiar înscrie în clubul VIP al cazinoului. Jucătorii care ajung să fie recunoscuți în calitate de VIP, se vor bucura de tot felul de avantaje . În Las Vegas, jucătorii importanți sunt invitați la spectacole, primesc cazare gratuită și sunt tratați regește.

Concluzie

Acestea sunt cele mai luxoase cazinouri și amplasamente hoteliere ce oferă servicii complete pentru cei care au nevoie de vacanțe inedite pentru a-și încărca bateriile. Dacă te-ai întors recent dintr-un astfel de loc, nu uita să ne spui părerea ta.