Clinica stomatologica Dental Premier – pentru servicii ce depasesc profesionalismul!

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se intampla adesea sa avem suspiciuni in ceea ce priveste serviciile clinicilor stomatologice care activeaza pe piata de profil din Romania. Totul tine de teama noastra, cum ar fi ca nu am dispune de servicii profesioniste, cum ca totul s-ar putea desfasura intr-o maniera amatoare, iar lista poate continua.

dentalpremier.ro

dentalpremier.ro

Pentru cei care vor sa dispuna de servicii dentare sub semnul profesionalismului, intr-un timp optim si la un pret rezonabil, Dental Premier este o recomandare. De ce? Pentru ca este o clinica cu standarde international de top, totalitatea serviciilor disponibile fiind prestare de catre medici stomatologi cu o vasta experinta in domeniu si nu numai.

Bagajul de realizari al echipei Dental Premier

Centificatul de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara si Certificatul de Excelenta Fast&Fixed Bredent, se regasesc pe un loc fruntas in topul realizarilor pe care echipa Dental Premier le-a bifat in ultimii doi ani. Specialistii care ofera servicii cu mare drag au experienta de peste zece ani si au urmat cursuri internationale, de prestigiu, in tari precum S.U.A., Franta, Anglia, Germania, Austria, Italia, Spania, Monaco si nu numai. Dupa terminarea acestor cursuri, acestia nu s-au oprit aici – participand in mod activ la simpozioane, congrese si workshop-uri prin intermediul carora asimileaza si aplica in mod continuu noutatile si tehnicile de ultima ora din domeniu.

Istoricul unei clinici stomatologice este un alt element care da o nota serviciilor disponibile. Doar in ultimii ani, Dental Premier se poate lauda cu peste 11.700 de pacienti fericiti, peste 2.500 de reabilitari totale ale danturii si peste de 19.200 tratamente cu implanturi dentare, care, evident, s-au dovedit a fi un succes.

Totul se desfoara in conditii sigure la Dental Premier – metodele de sterilizare respecta normele europene, iar tehnicile folosite sunt dintre cele mai avansate, minutioase si non-invazive.

Serviciile disponibile – promptitudine si profesinalism

Lista de servicii pe care Dental Premier o pune la disponzitia celor interesati este una vasta. Avand in vedere nevoile publicului roman de astazi, totul incepe de la:

-Chirurgie orala (piezosurgery – ultrasonica, atraumatica);

-Implant dentar intr-o zi!

-Implanturi si dantura fixa in 24 de ore;

-Ortodontie – aparate dentare diverse, atat pentru copii, cat si pentru adulti;

-Servicii stomatologice pentru copii (pedodontie);

-Coroane si fatete dentare ceramice CEREC, intr-o sedinta!

-Parodontologie (tratarea parodontozei cu laser);

-Endodontie (tratamente ultra-precise de canal sub microscop Leica, camera 4K);

-Albire dentara profesionala (cu lampa Beyond – nr. 1 mondial in domeniul albirii dintilor) etc.

Cei interesati, cei ce doresc o dantura functionala si estetica sau un zambet perfect, sunt invitati sa acceseze dentalpremier.ro pentru a beneficia de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate sub semnul profesionalismului!