Colectia de iarna de la ANNA CORI, rasfatul feminin si masculin in materie de incaltaminte

BUCURESTI - 21 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

ANNA CORI, brand exclusiv romanesc, invita doamnele, domnisoarele si domnii sa descopere vasta colectie de incaltaminte toamna-iarna 2017. Surprinde cu detalii, cu design minimalist sau excentric, aduce in prim plan combinatii incantatoare si se bazeaza pe materiale de o calitate indubitabila – in principal pielea naturala.

ANNA CORI

ANNA CORI

Asa cum si-a obisnuit publicul si pana acum, acest brand se dedica unei misiuni complexe, aceea de a crea incaltaminte adusa la rang de arta, cu accent pe creativitate. Incaltamintea nu trebuie sa fie aleasa la intamplare, ci trebuie sa fie o expresie a stilului personal. Asadar, colectia disponibila si prezentata in cadrul paginii oficiale www.annacori.com/ro/ dispune de optiuni variate in acest sens, pentru orice client.

Colectia pentru femei

In materie de optiuni feminine, ANNA CORI propune botine, ghete sau cizme. Preponderent negre, insa toate din piele, cu elemente minimaliste, de la blana la mici accente metalice, majoritatea cu inchidere in fermoar sunt elementele descriptive ale colectiei feminine ANNA CORI pentru iarna aceasta. Perforatiile decorative nu lipsesc nici ele.

Din simt practic, combinat cu eleganta pe care orice femeie o cauta, se nasc modele deosebite. Nici paleta cromatica nu este mai prejos; vine cu optiuni la fel de variate, de la clasic negru,  la castaniu, nuante de bordo si tonuri pamantii, culori tari, reci.

Colectia pentru barbati

Si aici expresia creativitatii s-a facut simtita. Modelele masculine de ghete aduc in prim plan pielea lucrata cu atentie la cele mai mici detalii. Pentru fiecare client, ANNA CORI dispune de un raspuns estetic in materie de incaltaminte. Spre exemplu, ghetele din aceasta colectie sunt in mare parte in categoria casual. Se gasesc si variante elegante, sobre, din piele abrazivata.

In linii mari, incaltamintea de iarna ANNA CORI se poate rezuma in a fi combinatia perfecta intre nevoia de confort termic si cea de a iesi in evidenta prin stil si bun gust. Ghetele masculine sunt lucrate, fie cu perforatii decorative, fie cu accent pe tonuri in degrade. Cu inchidere in fermoar sau cu clasicele sireturi, ramane o chestiune de alegere personala, ce considera fiecare ca i se potriveste cel mai bine, pana la urma.

Nu in cele din urma, merita amintit ca exista si repere care ne ajuta sa facem diferenta intre incaltamintea de calitate si cea care atrage doar din punct de vedere vizual. Este de preferat sa se urmareasca atat micile detalii decorative, cat si modul in care au fost facute cusaturile. Acestea nu trebuie sa fie in contrast cu nuanta ghetei. De asemenea, trebuie sa fie si o cusatura pe rama, de tipul goodyear welt.

Nu este de omis faptul ca incaltamintea este menita sa ofere confort. De aceea, acest criteriu este un prim aspect de avut in vedere. De asemenea, incaltamintea calitativa se poate observa cu ochiul liber. Insa o atentie deosebita acordata si unor detalii va crea siguranta ca ceea ce ati ales de pe raftul magazinului inseamna calitatea de care sunteti preocupati.

ANNA CORI raspunde cu succes nevoilor diverse pe care le au atat barbatii, cat si femeile,  colectiile acestui brand fiind o dovada clara a calitatii.