Corsetele din neopren – ideale pentru slabit

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tot mai populare sunt in societatea actuala corsetele pentru slabit, respectiv cele ce au ca material de baza neoprenul. Sunt ideale pentru modelarea taliei si sunt folosite cu incredere de publicul feminin mai ales care viseaza la conturarea unei talii de viespe.

www.clessidra.ro

www.clessidra.ro

Clessidra – magazin online specializat in corsete si lenjerie modelatoare de diverse tipuri – vine in intampinarea celor interesate sa contureze o talie de invidiat cu solutii variate si modele de corsete pliate pe marimi variate. Acestea pot fi analizate si comandate de pe www.clessidra.ro.

Care sunt avantajele corsetelor din neopren?

Fiecare are in vedere o astfel de achizitie cu un scop precis. Unele doresc sa isi subtieze talia, altele sa mascheze aspectul de colacei pentru a imbraca o rochie mulata la un eveniment si exemplele pot sa continue. Avantajele ce insotesc insa un astfel de articol vestimentar sunt mai multe de atat.

Pe termen scurt, corsetele mascheaza imperfectiunile din zona taliei, iar pe termen lung ajuta la procesul de slabire. Pe langa scopul major pe care il prezinta, iata care sunt alte avantaje ce vin odata cu purtarea corsetului din neopren.

-ofera sustinere spatelui si corecteaza postura corpului;

-reduce in mod insemnat din circumferinta taliei si totodata o defineste;

-favorizeaza transpiratia din zona vizata si stimuleaza procesul de detoxifiere;

-contureaza o silueta feminina;

-abdomenul devine mai plat si talia capata fermitate

-este eliminata treptat si grasimea inestetica de pe spate.

Purtand un corset modelator, fiecare aparitie iese altfel in evidenta. Poate fi purtat fara probleme pe sub rochii, lejere sau mulate chiar, sau pe sub orice alta vestimentatie, fara a trada prezenta sa. Se pliaza elegant pe corp. In cazul corsetului din neopren, confortul este suprem. Nu deranjeaza si nici nu face purtarea sa dificila.

Recomandari pentru alegerea unui corset potrivit

Este ideal a alege corsetul in functie de necesitate, prin raportarea la proportiile taliei. Acesta nu trebuie sa fie mai larg, pentru ca nu va avea niciun efect. De asemenea, nici prea mic nu trebuie sa fie, pentru ca presiunea ce o va exercita asupra organelor ar putea cauza probleme de sanatate in timp. Cand marimea aleasa este insa cea potrivita, efectul corsetului va fi de impact.

De asemenea, in functie de preferinte fiecare se poate orienta dupa variante vaste ale corsetului din neopren. Eventual se poate miza pe o anumita culoare preferata.

Acestea fiind spuse, cele interesate de un astfel de articol de vestimentatie in intentia de subtiere si definire a taliei, gasesc pe site-ul clessidra.ro modele de corsete pliate pe nevoi diverse.