Criterii de selectie a unor sisteme de ventilatie si climatizare cat mai eficiente

BUCURESTI - 6 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Principalul scop pe care il are de indeplinit un sistem de ventilatie este de a realiza conditiile ambientale cat mai potrivite pentru un confort termic ideal. Exista anumite elemente care determina starea de confort asigurata de acestea, precum umiditatea, temperatura, calitatea aerului si viteza acestuia.

www.pro-vent.ro

Fiecare companie care activeaza in acest domeniu ofera o diversitate de sisteme de ventilatie si climatizare, insa nu toate prezinta calitatea si rezistenta ideala. Expertii PRO VENT, care isi promoveaza marfa in cadrul site-ului pro-vent.ro ies in intampinarea celor interesati de achizitionarea unui astfel de dispozitiv cu o serie de sfaturi utile.

Cei care doresc deci sa faca o investitie de durata, de care sa se bucure din plin, ar trebui sa tina cont de criteriile de selectie ce urmeaza a fi mentionate in continuare.

Asadar, in afara de cele patru elemente mentionate la inceput (temperatura, umiditate, calitate si viteza aerului), se recomanda acordarea unei atentii deosebite si diversilor factori externi de care poate depinde randamentul pe care il vor oferi aceste produse.

Lumina, nivelul de zgomot si culorile sunt cativa dintre factorii care trebuie avuti in vedere. Fiecare dintre acestia pot fi controlati in functie de cat de mare este numarul respectivilor parametri ce vor fi tinuti sub control. De acest aspect depinde gradul de confort si conditiile pe care le vor asigura sistemele de ventilatie si climatizare.

Care este scopul acestor sisteme de ventilatie si climatizare si in ce masura este acesta indeplinit de articolele oferite pe pro-vent.ro?

Pentru ca o instalatie de ventilatie sa poata fi considerata eficienta, aceasta trebuie sa realizeze  si sa asigure clientului cele mai bune conditii. Celor carora opteaza pentru ajutorul unui proiectant trebuie sa li se ofere garantia ca tipul de instalatie ales, sistemul de reglare si celelalte accesorii intrebuintate se vor adapta tuturor exegentelor. In tot acest timp trebuie sa se tina cont si de pretul cerul pentru serviciile oferite.

In vederea obtinerii unor conditii de trai optime, fiecarui spatiu trebuie sa i se ataseze sistemele de marimile cele mai potrivite.

Pentru a efectua un calcul corect al sarcinii termice, este necesar sa se ia in considerare anumite aspecte tehnice, cele mai importante fiind procesele de schimbare de caldura dintre corpul uman si mediul ambiant atat prin conventie, cat si prin radiatie.

Cei care se ocupa cu administrarea localurilor care sunt de obicei aglomerate, a spatiilor publice circulate, dar si a birourilor sau diverselor institutii publice sau private, trebuie sa examineze corect necesarul termic ideal pentru aerul proaspat care va fi necesar de introdus prin aceste sisteme de ventilatie si climatizare.

Pentru a avea garantia ca modelul de sistem ales este cel ideal, expertii PRO VENT ofera consultanta clientilor lor pentru ca rezultatele obtinute de acestea sa fie intotdeauna satisfacatoare. Acestia recomanda utilizatorilor luarea in calcul a nivelului de aglomeratie care are loc in cladirea respectiva in cea mai mare parte a timpului, dar si a modulatiei cantitatii de aer proaspat necesar pentru fiecare perimetru. Desigur sarcinile termice pot varia in functie de tipul localelor, dar si de ora.

Pe site-ul pro-vent.ro exista mai multe categorii de ventilatoare (axiale, centrifugale, de caldura, de acoperis, carcasate, atex, rezistente la foc, de tubulatura, casnice), iar fiecare utilizator trebuie sa il aleaga pe cel mai adecvat, capabil sa ofere un randament optim. In situatia in care acestia nu se pot hotari in privinta celui mai corespunzator, pot solicita ajutorul expertilor PRO VENT.

Taguri: pro-vent.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/criterii-de-selectie-a-unor-sisteme-de-ventilatie-si-climatizare-cat-mai-eficiente