Cum arata o terasa amenajata dupa ultimele tendinte?

BUCURESTI - 20 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pe timpul verii mai ales, terasa este mai mult decat o oaza de relaxare. Chiar si noi asociem termenul de terasa involuntar cu relaxarea. Un astfel de spatiu a inceput sa nu lipsesca din curtea romanilor - indispensabil prin prisma infatisarii si a rolului sau.

Terasa are dublu rol – estetic si functional. Cel estetic tine de aerul pe care il implementeaza in curte si respectiv stilul dupa care locuinta a fost conceputa. Al doilea, functional, este cel se faciliteaza relaxarea si starea de bine.

Piese ce compun terasa – calitative sau nu?

De cele mai multe ori, pentru o terasa se aleg piese din material lemnos sau, cel putin, piese ce imita textura lemnului. In functie de calitatea acestora, beneficiarii se vor bucura de ele pentru o perioada lunga de timp sau vor trebui sa faca o noua achizitie intr-un timp scurt – lucru destul de deranjant.

Calitatea este cea care ar trebui sa ghideze achizitia. Avand in vedere ca terasa nu este un spatiu inchis, uneori nici macar acoperit, piesele ce o compun vor intra usor in contact cu factorii externi – ploaia, vantul, grindina si chiar inghetul.

Articolele de mobilier nelipsite din componenta terasei sunt mesele si scaunele. Luand un exemplu concret si anume un scaun ce nu este realizat corespunzator si dintr-un material calitativ, in urma unei ploi, daca nu apuca sa se usuce va mucegai si isi va pierde din proprietati.

Sa nu mai vorbim de blaturile meselor care sunt din sticla – o sticla de calitate inferioara, subtire, nu va rezista in cazul unei grindine daca terasa este neacoperita.

Avantajul de a personaliza piesele de mobilier pentru terasa

Tot mai multe persoane aleg sa isi achizitioneze separat piesele ce fac parte din terasa. Totul incepe de la cadru – cel care sustine blatul mesei – si se termina la suprafata plata, respectiv blat.

Cei se vor sa isi puna amprenta in totalitate pe lucrurile ce compun terasa pot incepe cu blaturi mese Topalit. Cele de pe secan.ro au cucerit atentia publicului roman datorita faptului ca sunt piese unicat, confectionate printr-o tehnica prin care nu relizeaza mereu acelasi model, mai exact adopta un stil independent.

Nu doar prin aspect se recomanda piesele de pe secan.ro, ci si prin forma – cu cant semi-rotund, tip wassernas, iar lista poate continua.

Tot de acolo se pot achizitiona si piese complete, pregatite pentru a face parte din cadrul terasei. Atat mesele, cat si scaunele au certificarea calitatii, fiind rezistente la actiunea numerosilor factori externi. Achizitia din acest punct de vedere este una corecta. Tot ce mai ramane de facut este compararea pieselor prin prisma stilului pe care benefeciarul vrea sa il expuna pe terasa.

Textura, forma, stilul, dar si aspectul sunt cele se formeaza pachetul complet al unei achizitii calitative, corecte. Totodata, in functie de numarul locatarilor si nu numai, seturile pentru terasa de pe secan.ro difera ca dimensiune. Exista seturi cu o masa si doua scaune, patru scaune, sase scaune si asa mai departe.

Pentru si mai multe detalii, dar si pentru a vizualiza si identifica calitatea pieselor, se poate accesa secan.ro.