Cum crestem imunitatea in perioadele de tranzitie dintre anotimpuri?

BUCURESTI - 25 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Desi parea ca primavara isi reintra in drepturi, iarna inca nu se lasa mai prejos. Pentru unii dintre noi, aceasta alternanta primavara – iarna este destul de spectaculoasa vizual, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre imunitate.

Vitamix

Vitamix

Poate cel mai afectat sistem din corpul nostru in astfel de momente este sistemul imunitar. Avand scuturi formate din vitamine, minerale si antioxidanti in principal, sistemul imunitar, atunci cand nu este protejat cum se cuvine, poate ceda, iar virusurile si bacteriile se pot instala extrem de usor in corpul nostru.

Vitamix – pentru un boost de vitamine zilnic

Medicii de pretutindeni ne recomanda sa apelam la cumparaturile online, evitand astfel aglomeratia, expunerea in principal. Ne putem face stocul de vitamine si minerale necesare pentru a ne crea o imunitate de fier si din mediul online. Vitamix este un magazin renumit pe aceasta linie de profil. In cadrul sau se regasesc o multitudine de suplimente alimentare pe baza de vitamine cu ajutorul carora perioadele de tranzitie sa nu mai fie o povara pentru corpul nostru.

Vitamina C si Zinc – aliatele noastre de temut

Beneficiile pe care vitamina C le-a pregatit pentru corpul nostru sunt uimitoare. Acelasi lucru se poate spune si despre Zinc, ale carui efecte sunt asemnatoare cu cele ale vitaminei C. Se poate spune ca pot crea un scut de protectie impotriva racelii, un scut puternic, imbatabil. Totodata, atat Zincul, cat si vitamina C, reduc semnificativ din simptomatologia racelii si a gripei.

In cadrul magazinului online mentionat se regasesc o multime de astfel de produse, pe baza de Zinc si vitamina C. Fie ca vorbim de siropuri sau pastile, aceasta vitamina si acest element chimic fac o treaba uimitoare in corpul nostru. Fara de ele imunitatea noastra ar fi mai tot timpul fragila, fiind cele mai importante componente ce o tin mereu la un nivel optim.

Aici https://www.vitamix.ro/produse/categoria/imunitate regasim intreaga gama de produse destinate imunitatii. Pentru ca Vitamix sustine autoizolarea, cea mai potrivita metoda prin putem preveni intrarea in contact cu noul COVID-19, livrarile se pot realiza oriunde in tara intr-un timp optim. Pentru si mai multe detalii, cei interesati sunt invitati sa acceseze vitamix.ro.

Taguri: vitamix