Cum puteti folosi rulouri exterioare pentru a va proteja imobilul si incaperile

BUCURESTI - 13 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Spatiul dumneavoastra de locuit sau in care lucrati trebuie sa inglobeze toate elementele de constructie si de amenajare care sa il faca functional, cu un mediu placut, si cu un design atragator, potrivit stilului dumneavoastra.

rollconfort.ro

Pentru aceasta multe categorii de produse pot conlucra astfel incat sa rezulte o amenajare de succes, care sa va satisfaca pe deplin necesitatile si aspiratiile. Compania noastra este unul dintre acesti furnizori de obiecte decorative, iar prin experienta noastra ca produatori de sisteme de umbrire exterioare si interioare, de usi de garaj folosind rulouri, am fost partenerii multor astfel de proiecte de amenajari, de la locuinte la spatii comerciale. Orice tip de spatiu are nevoie de astfel de sisteme pentru a oferi un mediu ambiant placut, protejat de factorii externi. Si casa dumneavoastra poate beneficia de pe urma instalarii rulourilor noatsre exterioare, fabricate de catre noi folosind materiale de cea mai buna calitate, rezistente si estetice in acelasi timp, cu o atentie desavarsita la detalii atunci cand vine vorba atat de procesul de realizare a lor, dar si a montajului O experienta pozitiva a clientilor nostri presupune ca noi sa le oferim o gama larga de modele din care ei sa isi poata alege modelul dorit, dar si sfaturi competente, oferite de catre personalul nostru pe baza experientei pe care noi o avem in acest domeniu.

O categorie de produse foarte cautata si care are o valoare foarte mare in confortul asigurat unei cladiri o reprezinta rulourile exterioare, care prin materialele durabile din care sunt construite si prin designul lor atent gandit, va vor proteja spatiile interioare de multe neplaceri. Ele tin in primul rand  de lumina soalara prea puternica. Ea poate fi extrem de deranjanta in anumite momente ale zilei, atunci cand este foarte puternica, ducand la o incalzire foarte pronuntata a spatiului. Avand o umbrire adecvata, confortul interior va fi altul, mult mai bun, si costurile cu aerul conditionat fiind mai reduse. De asemenea, alte elemente exterioare precum intemperiile, vantul foarte puternic, nu vor mai avea un impact asupra confortului in interiorul cladirii. Zgomotul va fi de asemena oprit sau mult redus, prin folosirea unor rulouri exterioare din aluminiu. Iata deci cate elemente practice va sunt oferite de catre un produs relativ simplu, care de multe ori este neglijat atunci cand amenajam un spatiu. Pe langa toate acestea, se mai adauga si aspectul lor placut, fiind realizate din materiale de calitate si fiind disponibile in diferite culori si modele. Ele se vor integra in acest fel cu usurinta in amenajarile dumneavoastra, adaugand o valoare insemnata oricarei cladiri.
Montajul lor este unul care nu va ridica nici un fel de probleme, fiind facut peste tamplaria existenta sau peste ziduri, fara a le afecta. Pentru o mai mare usurinta in exploatare, rulourile exterioare pot fi automatizate, prin folosirea motoarelor electrice.

Gama noastra de produse este completata, pe langa rulourile exterioare, de gama de usi de garaje, jaluzele verticale, roletele, plasele de tantari, paneluri japoneze, practic orice ati avea nevoie in materie de umbrire si control al luminii.

Gasirea modelului potrivit in functie de nevoile dumneavoastra, de spatiul pe care il aveti, de stilul pe care il cautati, de bugetul avut la dispozitie, va fi mult mai usoara apeland la noi datorita gamei largi de produse si modele pe care o oferim. Veti gasi la noi nu numai un  numar mare de modele, culori, texturi, materiale de fabricatie, ci si oameni competenti, care sa va indrume prin cunostintele lor in domeniu pentru a alege produsul adaptat dumneavoastra.

Avem in vedere o executie excelenta a acestora, si o comunicare cat mai facila cu clientii nostrii. In permanenta ne straduim sa ne extindem gama de produse oferite, si sa ne perfctionam. Stim ca aceste lucruri ne-au facut o companie perfoemanta, si cautata de cei care isi doresc rulouri exterioare de cea mai buna calitate.

Ele vor face ca locuinta sau spatiul dumneavoastra sa fie un loc confortabil, in care sa stati cu placere, iar obiectele din interiorul lor sa fie protejate de elementele exterioare, dar si de catre potentiali intrusi. Gradul de siguranta si de confort vor fi mult sporite prin instalarea unor produse de calitate, cu grija asigurarii unui montaj corespunzator.

Jaluzelele verticale, de toate marimile, formele si culorile sunt iarasi metode prin care putem controla atat lumina dintr-o incapere, cat si aspectul acestora, ele fiind foarte placute vizual, prin materialele din care sunt facute, textura si culoarea lor. Ele pot fi drepte, sau pot fi ondulate. Va punem la dispozitie de asemenea si o gama larga de rolete textile, simple, duble, casetate, sau pentru mansarde.

Aceasta flexibilitate si dinamism ne-au ajutat sa crestem in fiecare an, si ne dorim ca si in continuare sa ne dezvoltam oferind clientilor nostrii produse si servicii de cea mai inalta calitate. Va invitam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre oferta noastra si cum va putem ajuta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cum-puteti-folosi-rulouri-exterioare-pentru-a-va-proteja-imobilul-si-incaperile