Cursuri online de programare si testare de la Fast Track It, adaptate pentru contextul actual

BUCURESTI - 27 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fast Track It, cunoscut formator de generatii de programatori, ii initiaza pe cei interesati in lumea IT. Cursurile de programare si testare sunt adaptate pentru conditiile actuale, un context social diferit. Drept urmare, cursurile se desfasoara exclusiv online.

Fast Track It

Fast Track It

Cursuri disponibile

In cadrul paginii oficiale Fasttrackit detaliaza cursurile disponibile. Acestea se refera la testare recorder si de Java streamed live, un curs complet de testare manuala si automata si de cursuri pentru deprinderea limbajului Java, unul dintre cele mai cautate de altfel.

Ambele sunt dedicate incepatorilor si vin la pachet cu o serie de avantaje. Trainerii cu experienta care sa devina exemplu pentru cursanti, partea de predare si de punere in aplicare a cunostintelor, precum si acreditarea le ofera participantilor mai multa incredere. Investitia in astfel de cursuri devine asadar una si mai justificata si poate pune bazele unei cariere, de vreme ce recunoasterea cunostintelor dobandite va fi posibila oriunde in tara si in lume - datorita diplomei acreditate.

Cursuri doar online

Pentru a proteja pe toata lumea, cursanti si traineri deopotriva, cursurile sunt desfasurate exclusiv online de cand a inceput perioada pandemiei. Insa modul in care a fost gandit tot sistemul nu vine sa dezavantajeze intr-un fel sau altul faptul ca studiul se realizeaza la distanta.

Fara sa conteze locatia, ci doar disponibilitatea si dorinta de a persevera a cursantilor, cursurile de la Fast Track It sunt un model pentru generatia actuala. Online-ul este de actualitate si de viitor, astfel ca a miza pe acesta ca fiind o unealta de baza pentru studiere mai ales este o abordare corecta.

Pentru a fi si accesibil unui public cat mai larg, Fast Track It a lansat si un sistem de plata in rate egale, despre care cei interesati afla din cadrul paginii oficiale. Plata poate fi realizata si integral, exclusiv online.

Cursurile online sunt orientarea spre viitor, spre aceasta generatie ce sta sub un impact extraordinar privind studiul altfel, neconventional dar desigur avantajos. Cei care isi dau seama ca nu mai sunt limite clasice in a descoperi noi orizonturi, in a avea interese ce pot deveni de ce nu un twist in cariera, pot accesa pagina fasttrackit .org, descoperind cursurile potrivite.