Daniel Ivan, un psihoterapeut cu reputatie

BUCURESTI - 7 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Multi dintre cei care simt nevoia sa impartaseasca probleme ale vietii isi aleg in cel mai select mod cu putinta persoana in fata careia sa se destainuie. Insa cand isi doresc realmente si o schimbare, o incercare de a remedia starea psihica ce declanseaza un cumul de emotii, atunci este cazul ca cei caruia i se confeseaza sa fie nimeni altul decat un psiholog.

Daniel Ivan

Daniel Ivan

Daniel Ivan , psihoterapeut de renume, recomanda ca psihoterapia sa fie pasul imediat urmator constientizarii si depistarii unei probleme. Poate fi vorba de psihoterapia individuala sau de cuplu/familie. Ca o noutate, sedintele de psihoterapie online reprezinta un mare plus pentru cei care din motive independente de ei nu pot ajunge la cabinet, pentru a urma sedintele de terapie in forma clasica.

Acest tip de serviciu demonstreaza nu numai daruirea cu care se lucreaza, ci si modul modern de adaptare a ceea ce se refera la contextul actual, la viata moderna. Suntem mereu alerti, suntem in permanenta intr-o continua fuga, astfel ca indeplinim cu greu toate task-urile unei zile. Chiar si aceasta presiune constanta poate deveni un bun motiv de a cere ajutor specializat – cand pe cont propriu o gestiune a timpului, stresului si a altor probleme nu mai este posibila.

Pentru cei interesati

Un cabinet de psihologie Bucuresti sau orice alta locatie din tara limiteaza o persoana la nevoia de a se deplasa de fiecare data la locatia cu pricina. Ce se intampla cand nu este posibil acest lucru? Va fi mai usor sa renunti, decat sa cauti un substitut. Iata un bun motiv de a face chiar si psihoterapia online, decat ca aceasta sa sufere amanari.

Pentru cei interesati de abordarea psihologului Daniel Ivan merita mentionat ca priceprea, daruirea si experienta sunt calitati asumate si demonstrate. Un cabinet de acest gen se arata prietenos cu publicul, asigurand un cadru confidential in care se desfasoara toate sedintele de psihoterapie. Poate fi vorba de hipnoterapia, de psihoterapia, de dorinta de dezvoltare personala sau de terapia de cuplu. Fiecare dintre acestea se vor regasi in listele serviciilor.

De ce la psiholog sau cand dezbatem aceasta nevoie

Se remarca o acuta inversunare asupra conceptului de a merge la psiholog. Se constata o amanare si fuga de confruntare cu o problema, cu teama de confirmare ca exista o problema, ce doar pentru ca nu se vede nu inseamna ca nu se simte. Ascunse adanc in suflet, trairile, frustrarile, emotii negative si deloc constructive ne macina din interior, ne afecteaza modul de actiune, gandire, ne pune piedici nevazute, dar resimtite.

Este imperativ necesar sa ne dorim in primul rand o stare de pace interioara, sa fim bine cu noi insine, sa ne dorim evolutie si dezvoltare personala. De aceea, avem nevoie de un psiholog. De aceea avem nevoie de o decizie inteleapta, de a alege un cabinet al unui pshiholog competent precum Daniel Ivan.

Daca in trecut aceasta ramura de servicii nu exista sau era greu accesibila, acum mai mult ca niciodata este in libera noastra putere sa solicitam ajutor specializat de acest gen. Pentru cei care au inteles o astfel de nevoie, pagina oficiala danielivan.ro este un prim  loc de informare pentru pasii de urmat.