Dansul mirilor devine un moment plin de magie alaturi de fumul greu de la Dry Ice

BUCURESTI - 20 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dansul mirilor reprezinta un moment deosebit de important, nu doar pentru cuplul de indragostiti ce se afla in centrul atentiei, ci si pentru invitatii care iau parte la fastuosul eveniment. Majoritatea mirilor se afla in cautarea de fum greu pentru un astfel de moment, avand in vedere ca acesta creeaza un impact absolut senzational, ce nu poate fi comparat.

dry-ice.ro

dry-ice.ro

Alaturi de expertii de la Dry Ice Romania, dansul mirilor va fi intotdeauna unul absolut magic. Chiar daca miscarile celor doi au o semnificatie aparte, toate acestea sunt mult mai atent evidentiate cu ajutorul unui fum greu care sa amplifice si mai tare emotiile indragostitilor, precum si a tuturor celor prezenti. Din ce in ce mai multe cupluri aleg sa opteze pentru gheata carbonica, avand in vedere cat de mult impact are asupra intregului moment.

De altfel, insasi echipa dinamica de la Dry Ice Romania declara faptul ca Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit si de aceea oferim atat o gama variata de produse de calitate, la preturi atractive, cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra.

De-a lungul anilor, companii importante, cluburi, restaurante, baruri, expozitii, precum si tineri proaspat casatoriti au avut incredere in noi, iar noi i-am rasplatit oferindu-le clipe si momente de neuitat.

Ce este fumul greu si ce impact are?

Fumul greu reprezinta rezultatul fizic al utilizarii ghetii carbonice. Luand in considerare faptul ca temperatura ce se obtine in urma procesului sublimarii acestui compus chimic este de -78.5 grade Celsius, atunci cand intra in contact cu mediul ambiant, rezulta un fum ce are o densitate mult mai mare decat oxigenul. Asadar, asa rezulta aceasta patura de fum, ce se ridica chiar si mai sus de 35 de centimentri de la podea, creand astfel un moment mai mult decat magic, special si deosebit.

Asadar, toti mirii care isi doresc ca dansul lor sa fie privit de toti cei din jur mult mai intens, apeleaza cu incredere la echipa de profesionisti de la Dry Ice ce reusesc absolut de fiecare data sa transforme orice moment in unul cu adevarat magic. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei se folosesc doar de instrumente si de produse de calitate, ce le permit sa realizeze adevarate spectacole de fum.

In plus, preturile pentru care pot fi achizitionate diverse cantitati de gheata carbonica sunt extrem de accesibile. De exemplu, o cutie de 18 kg de gheata carbonica are pretul de doar 220 RON, insa daca se doresc a se cumpara mai multe, pretul va scadea considerabil: 5 cutii de 18 kg pot fi cumparate pentru suma de doar 900 RON. Acest lucru se datoreaza faptului ca cei de la Dry Ice isi doresc sa faca cat mai multi clienti multumiti de serviciile primite si sa nu ezite sa ii recomande mai departe, ceea ce se si intampla de fiecare data.

Pe scurt, toti cei care isi doresc sa intensifice semnificatia dansului mirilor, nu trebuie decat sa ii contacteze pe cei de la dry-ice.ro si sa solicite prezenta unui fum greu, ori chiar a unei sculpturi in gheata, care sa atraga privirile de admiratie ale tuturor celor prezenti la eveniment.

Date de contact:

Adresa: Strada Rodnei 33, Cluj-Napoca

Telefon: 0720 888 333

                 0721 888 444

Program: Luni - Vineri, 9:00 - 19:00

                   Sambata: 9:00 - 18:00