De ce este diamantul alegerea perfecta pentru un inel de logodna? Afla care sunt cele mai importante caracteristici

BUCURESTI - 22 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Focul pasiuni din relatiile de dragoste este intretinut de declaratiile facute, insa in mod special de cererea in casatorie. Astfel, momentul logodnei e incarcat de emotii si foarte intens pentru ambii parteneri. De asemenea, clipa in care se ia decizia unirii destinelor pentru tot restul vietii nu este lipsita de inelul de logodna.

http://www.diamag.ro/

http://www.diamag.ro/

In alegerea unui inel de logodna pot aparea multe variabile, se pot lua multe decizii, unele mai potrivite, altele mai putin inspirate, insa cert e ca fara o buna intelegere a informatiilor de baza pot exista suficiente obstacole.

Atunci cand vine vorba de modul in care poate fi realizat un inel de logodna posibilitatile sunt diverse. De la materialul din care este realizat corpul inelului, la alegerea unei pietre pretioase, pana la un anumit design ori alegerea unei marimi potrivite, toate acestea trebuie sa se combine cat mai armonios pentru a rezulta un dar care sa reflecte pasiunea, daruirea si promisiunea unei vieti cat mai frumoase alaturi de viitoarea sotie.

Ei bine, din punct de vedere al alegerii unei pietre pretioase e cert ca variantele pot fi diverse, insa de departe se remarca inelele de logodna cu diamant . De ce este diamantul o piatra pretioasa atat de dorita? Ce anume ii ofera un plus de valoare? Care este semnificatia si cum anume se poate alege un diamant de calitate? Sunt intrebari la care vom da raspunsul in cele ce urmeaza, iar in ajutorul nostru au venit chiar expertii din echipa www.diamag.ro – unul dintre cei mai mari producatori de inele de logodna din Romania, fiind specializat chiar si in prelucrarea diamantelor.

Simbolistica diamantului

Pe langa faptul ca este recunoscut datorita felului in care reflecta lumina, diamantul fiind ca si un sinonimc cu stralucirea, aceasta piatra pretioasa este si un adevarat reper din punct de vedere al duritatii. De altfel, pe o scara de la 1 la 10 (Scara Mohs), diamantul este considerat la nivelul superior al duritatii, ceea ce se poate reflecta in tandem cu ideologia perfecta a unei relatii – care sa reziste si sa treaca cu brio peste numeroasele piedici intalnite de-a lungul vietii.

Ce ofera valoare unui diamant

Anumite diamante pot avea un pret mai mic, altele pot avea preturi mai ridicate, insa de unde porneste aceasta fluctuatie de valoare, ce anume se analizeaza? Raspunsul nu este unul singur, ci patru, mai exact patru caracteristici. Ba chiar putem sa spunem ca valoarea unui diamant este data de cei 4C – carate, culoare, claritate si cut (taietura).

In mod cert ca fiecare diamant poate sa aiba caracteristici diferite, astfel ca in functie de acestea are si un anumit pret.

Garantia calitatii

Veridicitatea, calitatea si valoarea unui diamant reprezinta aspecte foarte importante si pe care trebuie sa le urmareasca fiecare persoana care doreste sa achizitioneze un inel de logodna cu o asemenea piatra pretioasa. Cum poate sa fie sigur, sa aiba garantia unui diamant de calitate? Raspunsul consta in certificatele emise de echipele de gemologi, care evalueaza, masoara si examineaza pietrele pretioase pentru a le stabili o valoare.

Sunt aspecte pe care echipa www. diamag.ro le-a luat foarte serios in atentie, motiv pentru care toate diamantele comercializate si dispuse pe inelele de logodna sunt certificate de catre Institutul American de Geomologie (GIA) – un laborator respectat la nivel mondial.

Referitor la preturile acestor inele de logodna, posibilitatile de modele, dar si multe alte detalii si informatii diverse pot fi gasite direct de pe site-ul www.diamag.ro, loc in care specialistii vor raspunde fara ezitare oricaror nelamuriri.

Diamantul ofera stralucire unei clipe magice din viata indragostitilor!

Taguri: diamantdiamag.ro