DecoDepot aduce in prim plan stilurile de design interior ce inspira

BUCURESTI - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

DecoDepot este universul bunului gust proiectat in obiecte decorative, in piese de mobilier si alte accesorii ce pot crea un efect spectaculos. Astfel, pentru cei interesati sa gaseasca o selectie de produse ce se remarca prin calitate, rafinament, ce se inscriu in trenduri sau care exced astfel de limite, care sunt atemporale, interesante, DecoDepot este sursa ideala.

decodepot.ro

decodepot.ro

Ce se remarca este faptul ca dincolo de clasica idee de magazin de decoratiuni DecoDepot isi doreste ca publicul sa fie tot mai alert cu privire la importanta unor obiecte. Decorul in care traim, in care ne petrecem timpul, fie ca este vorba de spatiul intim al caminului sau de cel al unui spatiu public, al unei cafenele etc. este in masura sa ofere o stare de bine, sa zugraveasca ideile celui care a creat tematica spatiului, sa transmita ceea ce poate ar face-o prin cuvinte.

Colectiile regasite la DecoDepot

Intr-un stil mai practic, echipa de la DecoDepot propune alegerea acelor decoratiuni ce respecta in primul rand un registru tematic. Asadar, dispuse pe categorii tinand cont de colectii, se vor gasi decoratiuni in stil romantic, clasic, ce au la baza contrastul alb-negru, decoratiuni gold, silver, lavander si nu in cele din urma de sezon – inspirate din ce este edificator fiecarui sezon in parte.

Pare poate mai simplu sa integrezi anumite elemente acolo unde cadrul in sine este deja ales, cand tematica locului este una anume. Contrar a ceea ce am putea crede in prima faza, o alegere neinspirata poate fi ulterior rezultatul unui haos – nu mai ies in evidenta anumite nuante si decoratiuni, totul este despre un spatiu incarcat si nimic mai mult. Asadar, cu fiecare colectie si totodata selectie de decoratiuni DecoDepot isi doreste sa sparga tiparele si sa fie un real ajutor pentru cei care isi cauta inspiratie si definitie a stilului dorit.

Varietate de produse

Uneori mai putin este mai bine, obisnuiesc sa spuna designerii. Insa intocmai pentru a alege corespunzator, trebuie sa existe diversitate in optiuni. Fara sa constranga doar la cateva elemente, DecoDepot dispune de categorii de produse pentru orice tip de spatiu. De la elemente de iluminat la cele textile, pentru aromaterapie, decoratiuni pentru bucatarii, livinguri, dormitoare sau de ce nu chiar gradini, un singur loc este echivalentul optiunilor stilistice pentru absolut orice spatiu.

Dincolo de propuneri, exista chiar si o sursa de inspiratie. Pare destul de dificil sa integram vizual un element, astfel ca specialistii DecoDepot propun elemente specifice pentru spatii specifice. Un segment interesant este chiar cel legat de domeniul evenimentelor precum nuntile sau botezurile, ocazii cu care mai toata lumea este in cautarea unor decoratiuni de efect, tematice, originale. Iata ca aici exista si un raspuns potrivit in acest sens.

Cei interesati sa iti gaseasca sursa potrivita pentru ce viseaza sa creeze in materie de design interior regasesc la decodepot.ro decoratiuni ce se pliaza pe preferinte diverse. Descopera aici o lume compusa din insiruirea de obiecte ce pot face o diferenta, decoratiuni ce personalizeaza un spatiu si sunt fara doar si poate o definitie de stil.