Decoratiunile anima orice spatiu – oferte de la DecoDepot

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tendintele in materie de design interior ne mentin cu sufletul la gura. Ne dorim sa tinem pasul cu moda, sa insufletim caminul astfel incat decorul creat sa fie exact pe gustul celor care se vor delecta cu acest stil, zi de zi. Decoratiunile au si ele un rol si nu se refera doar la a ocupa un loc din incapere. Ele impresioneaza si subliniaza un stil, denota bun gust si sunt menite sa aduca frumosul in prim plan.

Decoratiuni DecoDepot

Decoratiuni DecoDepot

Atunci cand decoratiunile casei sunt pe cale sa fie schimbate cu altele in tendinte, https://www.decodepot.ro/ este o sursa pentru toate gusturile. Magazinul de specialitate DecoDepot isi propune sa ofere idei si inspiratie, prin produsele interesante pe care le pune la dispozitie.

Decoratiuni din lemn

Pot fi  numite atemporale si mai mult decat atat revin in tendintele acestui an. Se identifica foarte bine cu stilul rustic in amenajare sau cu cel industrial. Aduce caldura, este chiar si exotic, are note interesante si versatile intrucat nu este deloc gresit a miza pe astfel de decoratiuni intr-un spatiu decorat in stil scandinav.

Intr-o varietate de culori si texturi, decoratiunile din lemn ce fac parte din catalogul DecoDepot sunt de o frumusete de neegalat.

Decoratiuni glam

Oglinzile, elemente aurii, accente metalice pot fi toate incadrate la categoria de decoratiuni glam. Sunt sofisticate si pot oferi spatiului in care sunt amplasate acelasi lucru. Unele stralucitoare, altele vintage, auriul, argintiul pot fi perfect completate de decoratiunile de sezon ce in iarna ce vine sunt in continuare la moda.

Pentru ca astfel de decoratiuni sa fie puse in evidenta au nevoie de lumina potrivita. Dar cine spune ca iluminatul nu face parte tot din planul estetic de amenajare a unei camere? Corpuri de iluminat cu personalitate se regasesc de asemenea in colectiile DecoDepot.

Inspirate din natura

Marii designeri au propus pentru anul acesta ca natura sa fie sursa de inspiratie pentru decoruri de vis. Farmecul peisajelor naturale il regasesti in decoratiuni de asemenea care armonizeaza foarte bine cu notele de culoare si texturile potrivite din incapere. Ghivece cu plante, perne decorative sunt si ele motive in plus pentru care decodepot.ro trebuie accesat.