Deposib ofera solutii de inalta calitate pentru tratarea lemnului

BUCURESTI - 23 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Recunoscut furnizor al produselor de calitate pentru tratarea lemnului, Deposib Expert vine cu optiuni variate pentru a pastra calitatea acestui material. Expus intemperiilor, afectat de cari si nu numai, lemnul are nevoie de tratare preventiva in primul rand. Deposib dispune de produse profesionale pentru protectia antimucegai si insecte, pentru ignifugare.

Tratare lemn cu produse Bochemit

Tratare lemn cu produse Bochemit

Gama Bochemit este din import Cehia. Aceste produse sunt eficiente, atat timp cat sunt folosite corespunzator. Disponibile online, in cadrul paginii oficiale, https://www.deposib.ro/, solutiile Bochemit au avantaje de folosire enumerate in randurile ce urmeaza:

Plus I, produs pentru eradicarea de insecte din lemnul afectat – poate fi aplicat indiferent de stadiul de dezvoltare al insectelor. Asigura protectie pe termen lung, iar ca urmare a aplicarii nu schimba culoarea lemnului.

Antimucegai este produsul eficient ce curata lemnul innegrit de mucegai, cu actiune asupra ciupercilor algelor si a lichenilor ce se formeaza pe suprafata lemnoasa. Are efect dezinfectant, imediat.

Opti F este in schimb un tratament de preventie pentru lemnul nou. Odata aplicat, acesta ofera protectie atat la exterior, cat si la interior. Poate fi aplicat chiar si cand lemnul inca nu este total uscat. Actiunea sa pe termen lung se refera la stratul de protectie oferit lemnului astfel incat acesta sa nu fie afectat de insecte sau ciuperci.

Antiflash ignifugare si protectie lemn ofera protectie superioara, de clasa B S1 D0, cu rezistenta mare la incendiu. Este eficient impotriva focului, dar actioneaza si impotriva insectelor si a ciupercilor. Acesta vine disponibil in forma lichida, dar concentrata, cu optiune pigmentata de asemenea.

Estetik ulei protector colorat defineste concret actiunea produsului, fiind vorba de un ulei ce protejeaza complex, fata de razele UV, apa, intemperii, prevenind in acelasi timp formarea unor crapaturi sau a exfolierea lemnului. Cu toate aceatea, lasa lemnul sa respire.

Forte Profi, tratament lemn pentru exterior este un alt produs Bochemit regasit la Deposib. Acesta protejeaza lemnul astfel incat sa ii mentina calitatea pana la 30 de ani. Este destinat a fi folosit pentru lemnul de exterior, de aceea una din proprietatile sale se refera la rezistenta crescuta la contactul cu apa. Lemnul nu este afectat doar de intemperii la exterior, ci adesea si de insecte si ciuperci, iar produsul Forte Profi poate asigura un strat de protectie si fata de astfel de daunatori.

QB Profi tratament lemn casute prefabricate este de asemenea cunoscut pentru efectul sau complex de protectie a lemnului, impotriva factorilor daunatori precum insecte, ciuperci sau mucegai. In acest caz solutia este disponibila in variante de culori, de la galben la maro, verde sau optiunea incolora.

Nu in cele din urma amintim de Bluestop M, un conservant pentru lemn. Acesta este destinat a fi folosit pentru lemnul proaspat debitat, protejand impotriva mucegaiului, ciupercilor, actionand eficient si impotriva albastrelii lemnului.

Cei interesati regasesc produsele de interes la Deposib. Este recomandat a cere sfatul specialistului despre actiunea specifica a unei solutii de tratare pentru lemn, motiv pentru care Deposib ii asteapta pe doritori in cadrul paginii oficiale pentru alegeri optime.