Depresia si modul in care acesta poate fi inlaturata

BUCURESTI - 29 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Depresia, tot mai comuna in zilele noastre este o problema psihica ce afecteaza o mare parte dintre activitatile cotidiene. Aceasta scade dorinta de a realizata activitatile ce confera satisfactie de fiecare data. Da si senzatia de gol, de lipsa a interesului pentru unele activitati, asociate cu oboseala continua, anxietate, vinovatie, ganduri suicidare si nu numai.

Daniel Ivan

Daniel Ivan

Numita si boala secolului XXI, depresia nu este o afectiune ce trebuie neglijata. Probabil e greu pentru fiecare sa depaseasca panzele tesute de aceasta si sa revina la o stare de bine generala. In acest caz, interventia unui specialist este mai mult decat necesara – acesta va gasi, impreuna cu pacientul, o solutie optima si eficace pentru a crea un mediu propice in care sa se dezvolte acea stare uitata de bine.

Daniel Ivan vine ca o recomandare in acest sens. Psihoterapeut Bucuresti, Daniel Ivan este prietenul tuturor celor ce au nevoie de un sprijin in lupta cu depresia. Persoanele ce apeleaza la serviciile acestuia nu trebuie sa fie jenate. Chiar daca sunt oameni puternici, apar momente neprevazute in viata cand ajutorul unui expert este cel ce pune punctul pe i.

Simptomele depresiei – diferite de la caz la caz

In functie de taria caracterului fiecaruia, depresia poate fi observabila sau nu. Despre simptome se pot spune multe, acestea pot fi influentate de numerosi factori dar, nu in ultimul rand, de modul in care fiecare persoana se lasa acaparata sau nu de aceasta. Printre cele mai cunoscute simptome se numara:

  -Dispozitia depresiva
  -Placeri si interese diminuate
  -Crestere sau pierdere in greutate
  -Insomnie
  -Agitatie sau oboseala constanta
  -Sentimete de vinovatie
  -Capacitate de concentrare diminuata
  -Imposibilitate in luarea unor decizii
  -Tentative de sinucidere sau ideatie suicidara

Bineinteles, acestea pot fi confundate cu cele care au alte cauze precum: abuzul de substante, probleme medicale si asa mai departe. Cei ce se regasesc in simptomele enuntate anterior nu trebuie sa se ingrijoreze – depresia este o afectiune tratabila. Daniel Ivan este cel care vine in ajutorul acestor persoane cu sfaturi utile si tot suportul necesar pentru a combate depresia si toate simptomele ei.

Cum se poate trata depresia?

Dupa cum am enuntat, este o tulburare tratabila. Prin intermediul unui expert precum Daniel Ivan, aceasta va fi tratata prin intermediul psihoterapiei. Exista numeroase metode psihoterapeutice de tratare a acesteia, cea mai cunoscuta si folosita fiind psihoterapia cognitiv – comportamentala. Totul se va derula ca o conversatie cu un prieten drag ce are capacitatea sa elibereze pe oricine de lanturile depresiei.

Totodata, psihoterapia cu Daniel Ivan se poate realiza atat la cabinet, cat si in mediul online. Terapia online vine ca un plus pentru fiecare. Astfel, in fata unei camere si intr-un mediu comun, placut, se poate realiza sedinta de pshoterapie cu mai multa incredere. In plus, sedinta se poate programa dupa timpul extra de care dispune fiecare.

Pentru programari, dar si alte detalii despre sedintele ce combat depresia, danielivan.ro sta la dispozitia oricui are nevoie de un aliat pe masura.