Descoperiti oferta diversificata de usi si parchet laminat de la Special Doors!

BUCURESTI - 28 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ceea ce priveste usile de interior, exterior si parchetul laminat, magazinul online Special Doors este un punct de reper pentru toti romanii ce cauta calitate, rezistenta in timp si aspect deosebit. Special Doors este una dintre companiile de top pe aceasta nisa, fiind extrem de apreciata printre clientii sai.

Specialdoors.ro

Specialdoors.ro

Accesand site-ul oficial specialdoors.ro vom descoperi produsele din oferta impartite pe categorii precum: parchet laminat, usi metalice intrare, usi interior, usi antifoc si accesorii usi.

Parchetul laminat de la Special Doors

Unul dintre produsele noi cu care Special Doors se remarca pe piata din Romania este parchetul laminat. Aceasta este tipul de parchet care se afla in topul preferintelor romanilor in ultimii ani, pentru ca are un pret accesibil tuturor, este destul de rezistent in timp si are un aspect deosebit.

In cadrul magazinului regasim diverse modele si culori de parchet laminat. Il putem alege in functie de grosimea pe care o dorim sau care ne trebuie. Variantele disponibile sunt de 8 mm, 10 mm si 12 mm.

Usile metalice de intrare

Tot mai multi dintre noi preferam sa montam la intrarea in casa ori in apartament usi metalice. Motivele sunt lesne de inteles - materialul este foarte rezistent, le putem folosi zeci de ani in conditii optime, prezinta un grad ridicat de siguranta impotriva diverselor infractiuni si, in plus, arata si bine.

Special Doors ne intampina cu o oferta variata si in ceea ce priveste aceste produse, la preturi pliate pe orice buget si avand o calitate inalta.

Usile de interior

Regasim pe site-ul specialdoors.ro o oferta bogata de usi de interor, intr-un catalog cu aproaape 300 de produse, dintre care le putem alege pe cele ce ne plac mai mult si care se pliaza mai bine pe bugetul pe care il avem disponibil.

Calitatea produselor este indubitabila, usile de interior oferind izolare termica si fonica si rezistenta in timp. Avem la dipozitie o gama variata de modele si culori. In plus, putem opta pentru usi realizate din MDF sau din sticla simpla sau imprimata cu diverse modele - noul trend in materie de usi de interior.

Asadar, daca suntem in cautarea unui magazin de usi si parchet laminat Special Doors ramane recomandarea de baza. Accesati site-ul si bucurati-va de toate promotiile disponibile!