Despre cursurile de manichiura – unde se pot sustine si in ce constau

BUCURESTI - 24 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tot mai multe femei isi indreapta pasii spre o cariera in domeniul artei unghiilor. Acest lucru are doua mari avantaje – activitatea poate fi desfasurata de acasa si le permite manichiuristelor sa isi dea frau liber imaginatiei.

Nolia Academy

Nu orice femeie care creeaza anumite modele pe unghii se poate considera manichiurista. In adevaratul sens al cuvantului este manichiurista doar cea care a sustinut cursurile de calificare aferente.

Unde pot sustine astfel de cursuri cele interesate?

Cele ce isi doresc sa atinga performanta in acest domeniu, trebuie sa urmeze cursuri ce se recomanda prin profesionalism, realizate de traineri perfectionisti. Un reper in acest sens poate fi Nolia Academy.

Totul se desfasoara sub atenta indrumare a trainerilor, pentru ca fiecare cursanta in parte sa poata atinge apogeul pe viitor in acest domeniu.

Nolia nu este doar o academie, ci si un magazin online cu produse pentru saloanele de manichiura. Cele ce finalizeaza cu brio cursurile la Nolia Academy au deja pregatite ustensilele necesare tot din partea echipei. Raportul calitate-pret este unul optim – perfect pentru ca fiecare absolventa sa isi achizitioneze doar aparatura sub certificarea calitatii.

In ce constau cursurile de la Nolia Academy

Cursurile au rolul de a consolida atat bazele realizarii manichiurii, cat si ariile ce tin de partea estetica. Mai pe scurt, fetele vor invata cum trebuie pilita corect o unghie, cum se taie cuticula fara urma de greseala, cum se realizeza constructiile cu gel sau oja semipermantenta, iar lista poate continua.

Demersurile aferente perfectionarii sunt prezente si in cadrul cursurilor de la Nolia Academy. Pentru ca tot sa se desfasoare fara urma de greseala, iar rezultatul sa reziste in timp, tehnicile de perfectionare sunt mai mult decat necesare.

Cele ce isi doresc o cariera in acest domeniu vor invata si cum trebuie scrise povestile pe unghiile clientelor. Un lucru ce le face pe manichiuriste sa fie atat de apreciate este felul in care creeaza adevarate opere de arta pe unghiile beneficiarelor. Doua maini dibace nu sunt suficiente pentru ca perfectiunea sa fie prezenta pana la cele mai mici detalii. Cursurile sunt cele care fac diferenta dintre o manichiurista profesionista si una amatoare.

Pentru si mai multe detalii, cele interesate pot accesa https://noliashop.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/despre-cursurile-de-manichiura-unde-se-pot-sustine-si-in-ce-constau