Diagnosticarea leziunilor genunchiului, mai eficienta prin artroscopie

BUCURESTI - 3 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din cauza unor dureri ce devin deranjante sau care creeaza initial disconfort, o examinare clinica este necesara. Astfel de simptome trebuie tratate cu seriozitate, iar consultul unui specialist nu trebuie amanat. Cu atat mai incurajati ar trebui sa fie cei care astazi se confrunta cu astfel de probleme de sanatate, cu cat exista modalitati moderne de diagnosticare, tehnici non sau minim invazive.

clinicamasaya.ro

clinicamasaya.ro

Pentru a diagnostica leziunile localizate la nivelul genunchilor, tehnica aplicata cu succes la Clinica Masaya este artroscopia de genunchi si este un serviciu care se adreseaza celor ce experimenteaza simptome ca cele mai sus mentionate.

Ce implica aceasta procedura medicala?

Artroscopia de genunchi este procedura chirurgicala ce se realizeaza prin intermediul unei camere de dimensiuni mici, introdusa in genunchi cu scopul de a oferi medicului o imagine a interiorului acestuia. In acest mod, specialistul poate diagnostica, respectiv trata ulterior leziunile identificate.

Interventia presupune 2 sau 3 incizii masurate in mm, fiind o metoda minim invaziva. Din acest motiv si timpul de recuperare al pacientului este mai scurt. Este recomandata in situatii variate: gonartroza stadiu 1-2, leziuni de cartilaj, leziuni de menisc, ruptura de ligament incrucisat anterior/posterior, corpi liberi intraarticulari, sindrom de impingement femuro-patelar pentru shaving.

Despre cum se desfasoara procedura, pas cu pas, in cadrul Clinicii Masaya, pot citi cei interesati in detaliu pe clinicamasaya.ro . Specialistii mentioneaza ca aceasta metoda de tratament moderna poate avea succes in conditiile in care este aplicata de un expert, cu toate ca o influenta majora in acest sens vor avea si calitatatea camerei folosite, instrumentarul. Un astfel de centru medical, dotat pentru a putea obtine rezultatele dorite vizavi de aceasta interventie chirurgicala este si Clinica Masaya.

Clinica Masaya  - dotari performante pentru rezultate peste asteptari

Atunci cand dorinta este de a beneficia de tratamente care sa corespunda cu toate standardele ce pot influenta eficienta lor, publicul stie ca la Clinica Masaya rezultatele pot fi cele dorite. Indiferent de problema medicala a pacientilor, ca este vorba de gonartroza, operatia de Hallux Valgus - adica de monturi - sau alte afectiuni articulare, de cartilaj etc., in cadrul acestei clinici medicii, dictati de pasiune, fac tot posibilul pentru a ameliora si trata orice caz pentru a atrage rezultalele dorite.