Differenta.ro, locul diferit unde vei dori sa faci shopping

BUCURESTI - 21 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu fiecare sezon trebuie sa fii pregatita pentru provocarile vestimentare. Cum sa porti caciuli si haine groase fara sa fii banala, cum sa te imbraci sexy, dar fara sa depasesi o limita spre vulgaritate, cum sa porti orice piesa vestimentara astfel incat sa te puna intr-o lumina buna sunt preocuparile oricarei femei. Mai intai de toate, insa se va preocupa de unde sa isi aleaga piesele ce ii vor compune tinutele. Differenta pare sa fie un loc ideal.

Differenta

Differenta

Aparut in 2008, e-shop -ul www.differenta.ro si-a propus de la bun inceput sa spuna povestea hainelor cu gust, de calitate si de la branduri celebre, asa cum este ea. Un fenomen al fake-ului il stim cu totii deja, poat fi tentant, insa doar pe moment. Pe termen lung calitatea, originea produselor demonstreaza ca alegerile trebuie sa fie cele potrivite de la bun inceput.

Suntem prea saraci sa purtam ceva ieftin

Spunea o vorba celebra deja. Pur si simplu din dorinta de a fi rasfatati de modele originale, din respect pentru noi insine si pentru lucrurile calitative, originalul este mereu de preferat. Asadar pe o piata usor confuza intre concepte Differenta.ro venea sa schimbe totul.

In cadrul magazinului sunt gazduite piese vestimentare din lumea internationala a modei. Branduri atat de indragite precum Desigual, Culito, Scotch&Soda, Melissa, Mel, Crocs, Doca si multe altele sunt reunite in acelasi loc. De ciorapi veseli, Happy Socks, am auzit cu totii, de gentile O Bag sau de Converse. Dar nicicand nu au fost atat de multe optiuni la un loc.

Suna ideal, mai ales ca dincolo de vestimentatie se pot alege si completari ale tinutelor, accesorii, lucruri pentru casa, incaltaminte, pentru barbati, femei, copii.

Differenta.ro

Cu o experienta vasta si renume international de asemenea, activand pe piata europena, differenta.ro a cucerit publicul. Exista motive bine intemeiate, ce incep poate cu faptul ca stocul este vast si livrarea unei comenzi se realizeaza in scurt timp, direct din stocul existent. Poate fi faptul ca aici se gasesc produsele originale, atat de cautate.

Nici ofertele nu sunt de trecut cu vederea. Exista reduceri constante, ceea ce face ca accesibilitatea preturilor sa avantajeze pe oricine. Iar in perioada lunii de inceput a acestui an reducerile sunt multiple la aproape toate categoriile de produse. Nu vei dori sa le ratezi!

Spus pe scurt, un astfel de magazin virtual a adus mai aproape pentru cei cu gusturi fine calitate si originalitate, acces facil la lumea modei. Cu putin efort, shopping-ul devine o reala placere. Iar scopul nu poate fi altfel decat ca ceea ce purtam sa fie o expresie fidela a personalitatii. Plictisul in moda exista si poate fi la fel de sumbru ca atunci cand nu avem interes pentru un domeniu. Provocarea la Differenta este insa de a schimba acest curs, de a ne reinventa, de a indrazni sa purtam fix ceea ce nu se potriveste.

Cei interesati de lumea modei si fanteziile vestimentare regasesc in cadrul paginii oficiale o binemeritata sansa de a achizitiona usor si rapid orice lucru dorit.

Taguri: e-shophappy sockdifferentadesigua