Digital Property asigura servicii complete de administrare asociatii de proprietari

BUCURESTI - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Digital Property administreaza asociatii de proprietari din Brasov. A cunoscut o evolutie constanta, dat fiind ca interesul la ora actuala este de a avea parte de colaborari cu profesionisti. Firma este autorizata de catre primarie, se supune legilor in vigoare si are disponibilitate de a oferi servicii complete de administrare – administrare tehnica, contabila, casierie.

Digital Property

Digital Property

Digital Property a introdus si servicii actualizate pe aceasta nisa, astfel ca avizierul online spre exemplu faciliteaza modul in care proprietarii au acces la informatii despre consum si plati si nu  numai.

Ce presupune administrarea unei asociatii de proprietari

Digital Property poate oferi servicii despre tot ce tine de indatoririle unei asociatii de proprietari si a unui administrator asociatii proprietari Brasov asa cum publicul larg cunoaste despre acest subiect. Sunt contorizate consumul si platile, restantele, sunt realizate coordonari de echipe care amenajeaza, reamenajeaza sau repara spatiile comune ale blocurilor, sunt realizate incasarile si afisate datele aferente fiecarui consumator. O asociatie de proprietari lucreaza in scopul comun de a oferi proprietarilor o buna administrare a spatiilor, o contorizare eficienta a cheltuielilor.

Pentru ca anii moderni presupun si o adaptare la metode pe masura, mai moderne si eficiente, Digital Property inseamna ceva mai mult decat serviciile mai sus mentionate. Spre exemplu pune la dispozitie avizierul online, o aplicatie interesanta ce ii ajuta atat pe proprietarii de imobile, cat si pe asociatia de proprietari. Iata despre ce este vorba:

    Prin intermediul acestei aplicatii se pot face modificari ale numarului de persoane declarate ca locuiesc intr-un imobil. In stil clasic, acest tip de cerere de modificare se realiza in scris, prin cerere semnata.Sunt emise notificari lunare despre plati si index. In acest sens un SMS va alerta despre data maxima de transmitere a unor date. De asemenea, alerta de tip email notifica despre nota de plata lunara.Sunt usor de accesat oricand listele de plati, cheltuieli comune si a cheltuielilor proprii, in timp real afisate nu doar tabele aferente lunilor anterioare.Poate fi folosita aceasta metoda si pentru transmiterea lunara de index de apa aferenta fiecarui imobil.Pot fi realizate platile online.

Aceasta aplicatie face o dovada clara a faptului ca administrarea unei asociatii de proprietari poate fi cu o abordare actualizata, ce tine pasul cu tehnologia. Astfel, multe dintre aspecte sunt simplificate in colaborarea unei asociatii cu proprietarii.

Digital Property, doar in Brasov

Astfel de servicii au schimbat mentalitati si abordari, trecand de la sisteme clasice la cele moderne, doar ca Digital Property isi desfasoara activitatea exclusiv in Brasov. Pentru cei interesati de eficienta unei astfel de firme si a serviciilor sale complete si complexe conditia de colaborare este in primul rand cu referire la locatie. Pentru cei din Brasov asadar, pagina oficiala este punct de plecare pentru contact si alte detalii ale firmei; vezi aici toate serviciile oferite de catre Digitalproperty.ro.