Diva Home, magazinul tau de mobila si solutii de amenajari interioare

BUCURESTI - 17 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mobilierul este cel care are puterea de a innobila orice spatiu, conferindu-i plusul estetic si functional de care are nevoie, in functie de scopul pe care il indeplineste. Desi sunt considerate o idee mai pretentioase, piesele de mobilier atent selectate pot reda pe deplin dorintele beneficiarilor directi.

divahome.ro

divahome.ro

In intampinarea celor care doresc sa realizeze alegeri cu stil vine DivaHome. In cadrul acestui magazin de mobila se regasesc colectii variate de mobilier, realizate dupa concepte moderne, ideale pentru a infrumuseta orice interior.

Solutii practice de mobilare, de la DivaHome

Oricare ar fi stilul preferat, amprenta ce se doreste a fi pusa asupra spatiului care urmeaza sa fie amenajat, publicul larg gaseste pe divahome.ro modele interesante de mobilier pentru living, dining, bucatarie, dormitor,  birou, hol, camera copilului, dar si pentru terase. Nu exista limite in ceea ce priveste optiunile, intrucat portofoliul magazinului le inglobeaza pe toate: scaune si mese de diverse tipologii, tabureti, comode, canapele, fotolii, masute de cafea, cuiere, paturi si patuturi, birouri de copii, dar si saltele sau articole suplimentare diverse, precum si decoratiuni (de tipul paravanelor, a rafturilor si etajerelor, mese gheridon).

Cand vine vorba echilibrul avantajelor oferite de un magazin de mobila DivaHome este un reper atat la capitolul calitate, cat si preturi. In cazul lor, adevarata diferenta poate fi simtita. Confortul redat de piesele de mobilier ce pot completa functionalitatea si estetica fiecarei camere din locuinta este inegalabil. Despre materialele folosite și alte detalii tehnice cu privire la optiuni pot afla cei interesati online, pe divahome.ro.

Durabilitatea este o calitate ce intrece asteptarile. Indiferent de tipul tapiteriei si a materialelor in care sunt imbracate, confortul este asigurat. Atunci cand un produs este de calitate, si productivitatea celor ce beneficiaza de acesta este crescuta. Spre exemplu, scaunele de birou indeplinesc astfel de rigori, prezantand si avantajul unei senzatii reduse de oboseala, datorita ergonomiei lor.

La capitolul odihna, si diversele modele de saltele disponibile in magazinul DivaHome sunt de un interes major pentru public. Acestea sunt deosebit de flexibile, pot fi din spuma sau combinatie de spuma, standard, foarte elastice sau termo - elastice.

Pe divahome.ro sunt disponibile produsele in complexitatea lor, alaturi de specificatii si costuri.