Dotari complete pentru sectorul HoReCa – ofertele Secan

BUCURESTI - 12 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Administratorii de restaurante, de pensiuni, hoteluri si alte unitati reprezentative pentru sectorul HoReCa au o preocupare comuna: aceea de a dota corespunzator spatiile pentru a atrage cat mai multi clienti. Pentru a putea indeplini aceasta misiune este necesara identificarea unor furnizori potriviti, iar un reper in acest sens este brand-ul Secan, care pune la dispozitia doritorilor o gama variata de produse ce pot multumi orice exigente.

secan.ro

secan.ro

Exista numeroase alternative pentru a amenaja conform asteptarilor spatii interioare sau exterioare. Merita insa mentionat faptul ca accentul trebuie pus intotdeauna pe calitate, dincolo de confortul pe care il ofera mobilierul sau de originalitatea designului. In acest sens, cei de la Secan vin in sprijinul celor interesati cu o gama complexa de piese de mobilier, destinate sectorului HoReCa dar si celui rezidential.

Tipuri de mobilier disponibile la Secan

Oferta completa de produse poate fi vizualizata si in cadrul website-ului www. secan.ro . Cateva dintre reperele de referinta sunt enumerate in randurile urmatoare.

Mobilierul pentru segmentul HoReCa se regaseste la Secan intr-o varietate de stiluri. Cei interesati au la dispozitie mese HoReCa potrivite atat pentru locatii ce reflecta un stil modern, cat si pentru cele care pastreaza in incinte un aer mai traditional, mai vintage. Scaunele sunt disponibile de asemenea in diverse designuri, realizate din materiale calitative, care garanteaza durabilitate si o trecere cu succes a testului timpului.

Nu lipsesc din aceasta categorie nici canapelele, fotoliile sau accesoriile care completeaza in mod ideal orice decor, orice ambient din segmentul HoReCa.

Daca la partea de mobilier indoor optiunile sunt dintre cele mai diverse, exista de asemenea solutii si din punct de vedere al mobilierului outdoor. In aceasta categorie sunt incluse de asemenea scaune, mese, blaturi, chiar seturi complete de mobilier, sezlonguri etc.

Chiar daca accentul este pus in principal pe mobilier HoReCa, pe secan.ro poate fi gasit si mobilier rezidential. Mai exact, cand ne referim la mobilier pentru interior exista aceeasi diversitate de optiuni. Seturile complete de sufragerii si living-uri, mobilier pentru dormitoare, mobilier rattan si bambus dar si accesorii diverse si decoratiuni pot fi regasite in cadrul acestei sectiuni.

La partea de mobilier outdoor cei interesati vor putea gasi tot ceea ce au nevoie pentru a amenaja in stilul propriu spatii precum terase si gradini. Seturile pentru terase, sezlongurile sau chiar diverse tipuri de paravane sunt prezente aici, pentru a completa in mod ideal ambientul exterior in conformitate cu preferintele fiecaruia.

Specialistii de la Secan ofera de asemenea si servicii de asistenta atunci cand vine vorba de proiectare, design, amenajari interioare si decorare. In acest fel, indiferent daca este vorba despre mobilier HoReCa ori de cel destinat mediului rezidential, pot fi gasite solutiile potrivite. Merita mentionat inca un detaliu: finisajele si tapitarea se poate realiza in functie de preferintele clientilor la Secan. In nuante variate, din materiale diverse, piesele de mobilier outdoor sau indoor disponibile aici vin cu garantia calitatii, cu design-uri deosebite si la preturi corecte. Pentru mai multe informatii despre acestea persoanele interesate pot sa acceseze site-ul www.secan.ro.

Taguri: secan.romese horeca