Dreptul familiei, unul din domeniile de competenta de la AVM Consult

BUCURESTI - 21 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

AVM Consult , birou de avocatura din Sibiu, dispune de servicii vaste pentru cei interesati. Un avocat ales trebuie sa aiba experienta intr-un domeniu pentru a putea oferi servicii de inalta clasa, cu rata de succes. Unul din domeniile de competenta se refera la dreptul familiei, un domeniu complex si complicat, poate chiar delicat pentru cei implicati. La mijloc pot fi minori, interesul este de a-i ocroti si de a exercita drepturile parintesti astfel incat chiar daca separati, parintii sa ajunga la un numitor si program comun.

AVM Consult

Alegerea unui avocat pentru proces de familie

Atunci cand un solicitant este in cautare de avocat competent pentru un proces de familie intentia este de a gasi pe cel care va lupta cu toate armele. Sunt situatii care pun pe masa frustrari, dezamagiri, lupte pentru custodie si asa mai departe. Este de la sine inteles ca un astfel de caz nu este unul usor. In tot acest demers interesul copilului este cel superior. Despre cum vor colabora cei doi parinti, despre cum se va decide custodia si domiciliul, programul de vizitare oricine isi doreste sa iasa cat mai favorabil in acest context. AVM Consult poate fi un real ajutor in acest sens.

Mai cu seama ca urmare a unei separari intre parinti cand exista dovezi care lezeaza integritatea unei persoane, care afecteaza viata si normalitatea celor implicitati, cazul devine cu atat mai complex. Indiferent de actiunea pe care v-a intenta-o partenerul, de dorinta proprie de a intenta proces, de nevoia de a cere recunoasterea copilului etc. AVM Consult poate fi ajutor specializat ce se impune in astfel de cazuri.

Cu ce va poate ajuta AVM Consult

Vor fi identificate toate detaliile unui caz, pentru a obtine un tablou complet al procesului. AVM Consult propune solutii imediate, consulanta si inceperea demersurilor, indiferent de stadiul situatiei solicitantului.

Pentru a eficientiza modul in care se va realiza colaborarea, exista posibilitatea de a cere consultanta online sau prin mijloace rapide de comunicare. Un raspuns nu va intarzia sa apara. Daca sunt situatii mai grave, de tip violenta in familie, avocatul poate sfatui rapid cu privire la masurile ce se pot lua, oferind sprijin clientului pentru a demara imediat masuri de protectie, apeland la legile in vigoare si la organele competente.

Altfel spus, AVM Consult poate fi un sprijin atat la inceput, cat si pe tot parcursul procesului, inca din faza incipienta de demarare a acestuia si oricand dupa. Munca acestuia  nu consta doar in consiliere si strangere de probe relevante pentru instanta.

Daca se intelege ca un astfel de caz are repercusiuni pe termen lung si ca a pierde sansa de a locui cu minorul sau de a obtine un program favorabil pentru vizite, atunci se intelege si faptul ca AVM Consult inseamna profesionalism, o colaborare client-avocat multumitoare.

In cadrul paginii oficiale www.avmconsult.ro se regasesc detalii si informatii complete despre domeniile de activitate, explicatii despre procesele de familie si cum poate cel interesat sa aleaga colaborarea cu AVM Consult.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/dreptul-familiei-unul-din-domeniile-de-competenta-de-la-avm-consult