Dunmag – colectia vasta pentru bebelusi si copii

BUCURESTI - 23 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dunmag, magazin online axat pe imbracamintea pentru bebelusi si copii, se defineste si anul acesta prin diversitatea colectiilor propuse. Asadar, pagina oficiala gazduieste colectia intreaga, existand categorii de varsta de pana la 8 ani.

Dunmag

Dunmag

Preocuparea oricarui parinte este printre altele de a oferi celui mic tot confortul, creand in acelasi timp si un stil edificator. Hainele sunt in primul an de viata o preocupare aparte, intrucat intervin activitati diverse si implicit nevoi pe masura. Sunt necesare schimburi diverse, un motiv in plus pentru ca orice parinte sa fie dornic in a achizitiona tot felul de articole vestimentare.

Produse Dunmag

Exista categorii distincte atat pentru baieti, cat si pentru fete; imbracamintea de la dunmag.ro este atent si in mod practic dispusa pe categorii de varsta. Se vor gasi asadar articole vestimentare pentru categoria de 0-1 an, continua cu 1-3 ani, urmand cea dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 3-8 ani. In functie de nevoia evidenta, cei interesati vor accesa rapid o categorie anume, acolo unde vor regasi o gama larga de optiuni.

Incepand cu primele luni de viata nevoia unui copil tine de un confort termic in principal. Asadar, se vor prefera mai degraba combinezoanele in defavoarea gecilor clasice, seturile si in mod special salopetele si body-urile. Acestea sunt printre cele mai practice tipuri de haine pentru bebelusi, ce au nevoie sa fie schimbati foarte des.

Cu cat grupa de varsta este mai mare, cu atat pretentiile de stil cresc. Asadar, se vor gasi optiuni de haine stilizate si atent lucrate, cele care incanta vizual, dar si care se preteaza a fi sigure si calitative. Abunda in imprimeuri specifice, se pune accent pe culoare si indeosebi pe un design incantator cu asocieri de elemente.

Cert este ca vestimentatia unui copil trebuie sa fie vasta, sa cuprinda optiuni de articole necesare in diverse situatii si in functie de anotimp sa corespunda in caracteristici. La asta se adauga si pretentiile de stil ale parintilor, care nu de putine ori isi doresc sa faca asocieri de tinute intre cele de adult cu cele de bebelus sau copil. Indiferent in ce categorie se regaseste un adult, precum cele mentionate, din fericire dunmag. ro este insusi universul optiunilor vestimentare pentru cei mici.

Avantaje de achizitie la Dunmag

Achizitia produselor online este o maniera facila si practica pentru orice parinte. Indiferent de activitati, de situatii, parintii se regasesc pe aceeasi pagina mereu: lipsa de timp. Din nevoia totusi de a indeplini pentru copil o serie de achizitii, sunt mai preferate cumparaturile online.

La Dunmag aceasta placere este una ce vine la pachet si cu preturi atragatoare. Mai mult decat strictul necesar, mai mult decat colectii de haine, se pun la dispozitie si alte tipuri de produse, la fel de utile si ele. Spre exemplu lenjeriile de pat sunt ultimele aparitii in cadrul listei de oferte. Acestea corespund atat calitativ, privind materialele, cat si aspectual, privind designul cu preferintele celor mici.

Ca un plus, pentru fiecare comanda de minim 150 de lei Dunmag rasplateste cu transport gratuit. Cei interesati vor gasi in cadrul paginii mai sus mentionata toata gama disponibila.