Eco Drill presteaza servicii foraje oriunde in tara - informatii cheie pentru cei interesati

BUCURESTI - 6 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu peste 10 ani de experienta pe piata de profil din Romania, Eco Drill este una dintre putinele firme care presteaza servicii foraje oriunde in tara. Pe langa aceste servicii, in catalogul expertilor in foraje se regasesc si prelevarile de sol, consolidarile, monitorizarea apei, micropilonii, prospectiunile si nu numai. Montarea, service-ul si mententanta pentru sistemele de pompare profesionale, dar si pentru sistemele de energie neconvetionala fac parte tot din pachetul vast de servicii.

Eco Drill

Avantajele de pe urma colaborarii cu Eco Drill

Dupa cum s-a spus si anterior, echipa Eco Drill se poate deplasa oriunde in tara pentru a presta serviciul de forare puturi de apa. Indiferent de serviciul expus, acestia ofera garantie de minim 2 ani.

La capitolul timp de executie, avand in vedere ca pana in momentul de fata au realizat peste 1000 de foraje, acesta este redus la minimum, indiferent de litologia sau tipul solului. Utilajele, tehnologiile si echipamentele performante contribuie intr-o mare masura la acest lucru.

Si atunci cand vine vorba de materialele folosite cei de la Eco Drill isi intampina clientii cu diversitate si in principal cu calitate. Materialele in cauza asigura o durabilitate indelungata, iar pretul total al serviciilor nu include costuri ascunse.

Forajului puturilor de apa - realizat prin 2 metode complexe de catre expertii Eco Drill

Expertii in domeniu de la Eco Drill se pot ocupa de realizarea puturilor de apa de mica si mare adancime. Fiecare tip in parte are atat avantaje, cat si dezavantaje, insa informatii exacte in acest sens pot obtine cei interesati din cadrul site-ului oficial: ecodrillforaje.ro.

Pentru ca putul realizat sa fie unul durabil, calitativ, echipa Eco Drill apeleaza la doua metode complexe si dificile de realizare a acestuia. Este vorba despre forajul hidraulic cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund. Fiecare dintre aceste doua metoda are aplicabilitate doar in anumite zone ale tarii, insa, de asemenea, mai multe detalii in acest sens se regasesc in cadrul site-ului.

Cei interesati pot lua legatura cu expertii pentru a pune la punct impreuna detaliile aferente unei colaborari.

Taguri: eco drill
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/eco-drill-presteaza-servicii-foraje-oriunde-in-tara-informatii-cheie-pentru-cei-interesati