Eficientizarea termica a locuintei cu solutia de izolatie corespunzatoare

BUCURESTI - 30 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Odata cu venirea sezonului friguros incepe sa creasca si grija pentru confortul termic din locuinta. Cei care nu dispun inca de o izolatie corespunzatoare trebuie sa ia masurile necesare pentru a asigura pastrarea caldurii in interior, mai ales daca beneficiaza de un sistem de incalzire mai putin eficient.

e-izolatii.ro

e-izolatii.ro

Cand vine vorba despre cele mai bune solutii de izolare, e- izolatii .ro este sursa principala de materiale pentru publicul larg. In cadrul acestui site sunt disponibile diverse tipuri materiale, clasificate in diverse categorii, dupa caracteristici, dimensiuni, proprietati etc.

Pentru ca iarna bate la usa, iata care sunt solutiile propuse de specialistii din spatele acestui magazin online, in functie de spatiile ce necesita izolare.

Vata bazaltica – reprezinta termosistemul cel mai eficient ce vizeaza izolarea peretilor exteriori. In acest sens, e-izolatii.ro dispune de o gama completa de grosimi, ce include produse marca ISOVER, ROCKWOOL si KNAU INSULTION – 3 dintre produsele de asigura maximum de economie cand vine vorba de cheltuielile de incalzire. Ca un plus, acestea aduc contributii si asupra euroclimatului, precum si confortului interior.

Peretii vor putea respira dupa voie datorita permeabilitatii crescute la vapori, ceea ce inseamna ca formarea mucegaiului sau a condensului nu va fi o problema. Pentru a crea un climat interior deosebit,  se pot utiliza si tencuieli si mortare decorative de altfel tot permeabile la vapori. Este modalitatea excelenta de a constitui un climat cu adevarat confortabil. Cand termosistemele de vata bazaltica sunt aplicate corect, acestea vor asigura si protectia ideala in caz de incendiu, precum si o izolare fonica ce se ridica la inalte standarde.

Izolarea fatadei reprezinta garantia unei case economice

Un termosistem montat la exterior este necesar pentru eficientizarea termica a unei locuinte. Acesta trebuie sa fie dimensionat corespunzator si sa includa materiale ce au proprietati termice excelente – polistirenul expandat sau vata minerala bazaltica – dar si diverse materiale auxiliare care sa asigure fixarea si protejarea izolantului. Dintre acestea din urma amintim adezivi, plasa pentru armare, profile decorative tencuiala, dibluri pentru fixare,  profile de soclu, etc.

Trebuie avuta in vedere utilizarea unui termosistem pentru fatada, mai ales ca acesta nu exclude termoizolarea elementelor din constructie ca fundatiile, pardoseala, mansarda, peretii despartitori etc. In fapt acestea sunt completate, fiind integrate in sistemul complet de izolare termica.

Indiferent de situatie, pentru a obtine cele mai satisfacatoare rezultate, este necesara determinarea grosimii optime a termoizolatiei, cu ajutorul unor calcule pe care le realizeaza specialistii in domeniu.

Iata care sunt avantajele pe care le prezinta un termosistem pentru fatada dimensionat corect, ce a fost executat cu materiale inalt calitative:

- Capacitate termoizolanta imbunatatita pentru peretii aflati la exterior

- Cheltuieli rentabile pentru manopera

- Varietate de texturi si culori

- Utilizarea de profile decorative fara strapungeri, prin izolatie sau deteriorari

E-izolatii ofera solutia rapida pentru un confort zilnic sporit – izolatiile termice

Acolo unde exista sisteme de izolatii termice puse la punct, cheltuielile casei pot fi reduse cu pana la jumatate. Desigur, este esential ca realizarea lor sa fie facuta cu responsabilitate, cu materiale de calitate. De asemenea, este esential ca locuinta intreaga sa beneficieze de izolatie termica sau acele parti mai importante ale acesteia, locurile ce favorizeaza pierderile de caldura. In acest sens e-izolatii.ro ofera materiale de izolatii dupa necesitatea si bugetul fiecaruia.

Incepand cu fundatia, si continuand spre peretii interiori despartitori, cei exteriori si pana la mansarda, locuri in care este necesara atat izolatia termica, dar si cea fonica, solutia optima intr-un raport excelent cost – performanta este mereu asigurata de e-izolatii.ro.