Emexon System pune la dispozitie materialele necesare pentru izolarea fonica profesionala

BUCURESTI - 18 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Emexon System, furnizor de materiale profesionale pentru izolarea fonica, aduce in atentia publicului solutii complete. Izolarea plafoanelor, peretilor sau a pardoselilor se va realiza eficient atat timp cat exista cunostinte despre ce trebuie ales, materialele necesare.

Emexon System

Emexon System

In cadrul magazinului online https://emexon.ro exista posibilitatea de a achizitiona din vasta gama de produse, la preturi rezonabile. Pentru alegeri optime este recomandat a urma sfatul specialistilor in domeniu.

Elemente necesare pentru izolarea fonica

Transmiterea zgomotelor este una din cele mai frecvente cauze pentru care nivelul de confort este scazut. Nu este deloc placut sa fie auzite zgomotele de la vecini, muzica din locuinta invecinata sau traficul. Sunetele acestea sunt deranjante si obositoare si pot afecta calitatea odihnei. Izolarea fonica se impune in resedinte asadar ca o necesitate pentru nivelul de confort. In localuri si alte tipuri de cladiri poate fi vorba de asemenea de interesul in a crea un nivel de intimitate optim pentru desfasurarea unor activitati.

Pentru a realiza izolarea fonica corecta trebuie indeplinite 4 conditii:

Cuplarea elastica – metoda eficienta in acest sens este reprezentata de bride si amortizoare acustice SENOR.

Absorbtia fonica – ce se poate realiza cu materiale fibroase fono-absorbante, precum vata mineral, pasla sau bumbacul. O alta varianta este a materialelor cu structura celulara deschisa, spuma poliuretanica flexibila, placile Stratocell Whisper.

Amortizarea vibratiilor – o recomandare este membrana autoadeziva Tecsound.

Cresterea masei – un raport optim calitate-pret se refera la gips cartonul, placajul sau placile din gips SoundBoard.

Emexon System face diferenta de calitate

Izolarea fonica este un subiect complex. Materialele folosite trebuie sa fie corespunzatoare, respectand anumite standarde. Spre exemplu, densitatea vatei minerale face diferenta din punct de vedere acustic. Emexon System isi propune sa ofere variante de calitate, materiale pentru izolarea fonica profesionala. Aici se vor gasi categorii individuale pentru izolarea fonica a peretilor, tavanelor, pardoselilor, precum si o vasta categorie de materiale pentru absorbtia fonica.

Tratamentul acustic al incaperilor este misiunea ce trebuie lasata doar in mana expertilor, pentru ca investitia facuta sa merite si sa aiba rezultatele asteptate. Imbunatatirea lucrurilor, reducerea zgomotelor ce se aud de la exterior, se va realiza numai cu o buna abordare a izolatiei fonice.