Experienta inedita a unei vacante in Bucuresti – sporita de cazarea in regim hotelier la Rocazare

BUCURESTI - 9 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bucurestiul, renumit pentru frumusetea sa aparte si multudinea oportunitatilor pe care le pune la dispozitie, este locul pe care fiecare roman trebuie sa il viziteze macar o data in viata. Plin de istorie si localuri care mai de care mai elegante, contureaza tabloul unei vacante de vis.

rocazare

Totodata, turistii, dupa o zi plina de explorari, au nevoie ca atunci cand revin la cazare sa aiba parte de un confort sporit. Trebuie sa isi incarce bateriile pentru o noua zi in care vor incerca lucruri noi si vor vizita atractiile turistice puse la dispozitie.

In ajutorul acestora, pe https://cazareregimhotelier.ro se regasesc apartamentele si garsonierele de care au nevoie. Rocazare are un pachet bogat de apartamente si garsoniere pentru turisti, in diferite colturi ale Bucurestiului. Pot fi mult mai aproape de zona lor de interes prin intermediul Rocazare. Astfel, dimineata cand se dau jos din pat, pot privi pe fereasca locul pe care urmeaza sa il viziteze.

Mai aproape de Bulevardul Decebal

Cei ce doresc sa viziteze celebrul Bulevard Decebal din Bucuresti, cu siguranta stiu deja cate restaurante, cafenele si terase se afla de-a lungul acestuia. Printre aceastea se numara Turquoise, La Conac, Ruby Tuesday, Loka, Duman si asa mai departe. Situat intre Piata Alba Iulia si Piata Muncii, pe Bulevardul Decebal se afla apartamente si garsoniere de la Rocazare.

Mobilate si utilate cu bun gust, acestea se prezinta intr-o maniera eleganta, aparte. Confortul pe care acestea il pun la dispozitie clientilor este incontestabil. De exemplu, apartamentul in regim hotelier Decebal8, dispune de:

-  Aer conditionat

-  Baie cu cada

-  Papuci de casa

-  Uscator de par

-  Televiziune prin cablu/satelit

-  Balcon/terasa

-  Fier de calcat

-  Fierbator de apa

-  Filtru de cafea

-  Bucatarie

-  Cuptor cu microunde

-  Masina de spalat

-  Frigider

-  Garderoba

Toate aceasta vor spori confortul clientilor pe tot parursul sederii. Rezervarile se pot face online – completand campurile cu data sosirii si data plecarii.

Garsoniera in regim hotelier Decebal 11, de exemplu, are tot aceleasi dotari ca apartamentele de la Rocazare. Difera un lucru si anume baia – este cu dus. Garsonierele de pe Bulevardul Decebal sunt perfecte pentru doua persoane. Conditiile sunt ideale pentru a petrece cel putin o noapte de neuitat in regim hotelier.

Cei interesati de o rezervare a unui apartament sau garsoniera pusa la dispozitie de Rocazare pot consulta pentru incept galeria foto de pe site. Pentru fiecare tip in parte, garsoniera sau apartament, sunt atasate poze clare, din diferite unghiuri, pentru ca turistii sa o aleaga pe cea perfecta pentru ei.

Astfel, dupa o zi in care s-au explorat strazile si atractiile turistice ale Bucurestiului de pe Bulevardul Decebal, turistii pot sa isi incarce bateriile la Rocazare. Urmatoarea zi vor pleca din nou in explorare cu bateriile incarcate dupa un somn odihnitor in cadrul cazarii.

Pentru mai multe detalii privind cazarea, dar si pretul aferent se poate accesa www.cazareregimhotelier.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/experienta-inedita-a-unei-vacante-in-bucuresti-sporita-de-cazarea-in-regim-hotelier-la-rocazare