Fii fashion cu mastile de fata de la Ramonabadescu.ro!

BUCURESTI - 28 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pandemia cu care se confrunta tara noastra este de departe de a se sfarsi curand. Asadar, recomandarile autoritatilor in ceea ce priveste accesul in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun doar pe baza mastii de fata raman valabile in continuare.

ramonabadescu.ro

ramonabadescu.ro

Desi de curand s-a trecut de la starea de urgenta la cea de alerta, purtarea mastii in spatiile publice si in mijloacele de transport in comun a devenit obligatorie la nivel national. Daca pana acum obligativitatea era valabila doar pentru localitatile aflate in carantina, acum aceasta s-a extins pentru intreaga tara. Dupa cum a declarat si presedintele, sunt sanse mari sa fim nevoiti sa le purtam chiar pana la sfarsitul anului. 

 

Moda - dincolo de pandemie

 

Si, pentru ca moda nu tine cont de pandemie, avem posibilitatea acum sa transformam banala masca de fata intr-un accesoriu fashion. Cum sa facem asta? Este simplu! 

 

In cadrul magazinului online Ramona Badescu regasim o colectie impresionanta de masti de fata, organizate in seturi de 10, 50 sau 100 de bucati, in diverse culori precum: pale turquoise, corai, piersica, verde neon, alb, alb, sweety pink, roz neon, intens peach, galben pal, bej, rosu, albastru electric sau negru.

 

Asadar, indiferent de preferintele pe care le avem in materie de culori, vom regasi in cadrul magazinului anterior mentionat tot ce ne dorim. Si, pentru ca am precizat faptul ca masca de fata poate fi considerata drept un accesoriu fashion, putem alege sa o asortam cu nuantele din tinutele pe care le abordam. 

 

Fiind grupate pe seturi, avem posibilitatea sa asiguram astfel necesarul de masti pentru intreaga familie. 

 

Mastile pe care le regasim in cadrul magazinului ramonabadescu.ro sunt confectionate din bumbac satinat, putand fi spalate la masina automata la 60 de grade Celsius, zilnic sau la nevoie. Avantajul acestora este si faptul ca se adapteaza usor la forma fetei, protejand caile respiratorii impotriva particulelor mici si astfel prevenind raspandirea coronavirusului. 

 

O surpriza pe care magazinul o face clientilor sai este faptul ca fiecare colet comandat va contine si o masca oferita gratuit.

 

Fiti in continuare la moda, optand pentru mastile de fata din colectia Ramona Badescu!