Firma de transport agabaritic - Holleman, pentru siguranta si promptitudine

BUCURESTI - 17 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Transporturile agabaritice presupun ceva mai multa atentie decat cele standard, fiind necesare nu doar vehicule puternice si sigure pentru a le efectua. Atipice ca greutate si dimensiuni, marfurile pe care le inglobeaza astfel de transporturi impun firmelor specializate anumite criterii pe care trebuie sa le respecte. Si documentatia necesara va solicita ceva mai mult efort pentru a fi obtinuta.

Holleman este un reper datorita atitudinii mereu responsabile cu care trateaza fiecare transport, dar si pentru ca personalul este specializat in planificarea si executarea serviciilor din aceasta ramura.

Serviciile de transporturi agabaritice presupun o organizare minutioasa, complexa, care sa vizeze fiecare etapa prin raportare si la cerintele impuse de lege. Nici nu ar putea fi realizat fără a trece prin astfel de pași.

Aspecte care vor dicta procesul de organizare a transporturilor agabaritice

Se va tine cont de:

Greutatea si dimensiunile marfurilor

Specialistii Holleman, firma transport agabaritic, vor determina anumiti parametri, ce constituie si punct de plecare privind organizarea unui astfel de transport. Va conta lungimea, latimea si inaltimea marfii ce urmeaza a fi transportata, pentru a gasi si mijlocul ideal pentru a o deplasa.

Mai departe, echipa Holleman, specialisti in transport agabaritic Bucuresti, dar si in orice alta locatie din tara si strainatate, va analiza traseele disponibile pentru a efectua transportul. Exista tot felul de restrictii la care trebuie sa se raporteze inainte de a lua o decizie in acest sens.

Greutatea reprezinta un aspect mai sensibil, in conditiile in care si mijlocul de transport trebuie ales in asa fel incat sa suporte greutatea, fara a exista riscul de suprasolicitare al acestuia. De altfel, trebuie sa existe un echilibru si in ceea ce priveste preturile. Atentia va fi indreptata din nou catre traseu pentru ca in anumite zone exista restrictii pentru incarcaturile peste o anumita medie.

Traseul potrivit pentru un transport agabaritic

Ruta potrivita va fi stabilita odata ce au fost analizate toate restrictiile si se cunosc date exacte cu privire la greutate si dimensiuni. Holleman realizeaza transporturi agabaritice in conformitate cu toate reglementarile legale, deci nu va exista riscul de taxe sau amenzi. De asemenea, se ocupa de obtinerea autorizatiilor si a avizelor necesare in functie de ruta stabilita. Alternative ale acesteia trebuie gandite pentru situatiile neprevazute care ar putea aparea. De asemenea vor fi necesare avize si autorizatii diverse.

Transporturile agabaritice in care este specializata firma de transport agabaritic Holleman sunt variate si se pliaza pe cererile venite din partea publicului. Pe Holleman.ro pot vizualiza cei interesati mai multe detalii cu privire la acestea. Iata sumar cateva dintre serviciile de transport disponibile: structuri metalice, ambarcatiuni, utilaje industriale, utilaje agricole, echipamente de constructii etc.

Manipularea se realizeaza de fiecare data cu ajutorul unor echipamente speciale, astfel incat integritatea marfurilor la incarcare si descarcare sa fie intacta. Fiecare transport efectuat de aceasta firma va fi asigurat, astfel ca fiecare va beneficia de garantia ca totul se va desfasura intocmai cu deciziile luate impreuna, iar in cazul unui eveniment neprevazut va exista o asigurare. Mai multe detalii privitoare la aceasta ramura a transporturilor sunt disponibile pe Holleman.ro.