Fotoliile de la Masatto, pentru dimineti pline de energie

BUCURESTI - 16 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Diminetile, si in special cele de luni, sunt o reala provocare pentru romani. Dupa un weekend mai mult sau mai putin odihnitor, reintra in rutina cea de toate zilele. Aceiasi pasi zi de zi. Nu e, pentru cei mai multi, nimic care sa imbie la o atitudine super pozitiva, la dorinta de a se ridica din pat cu zambetul pana la urechi.

masatto.ro

masatto.ro

Nu este insa nimic optional, nu cand de locul de munca depind veniturile din familie. Dar cum ramane totusi cu modul in care fiecare isi incepe ziua? De cele mai multe ori cafeaua nici nu isi mai face parca efectul. Ideal este ca somnul sa fie deosebit de odihnitor. E o idee de la care se poate pleca. Solutia pentru imbunatatirea experientei de odihna? Din nou apar semne de intrebare pentru cei care desi se culca la o ora decenta nu se trezesc suficient de bine dispusi.

Raspunsurile la astfel de intrebari le detine Masatto . Mai exact fotoliile de masaj cu care producatorul intampina romanii sunt cele care reprezinta rezolvarea la aceasta situatie. Oricine poate avea parte de dimineti in care sa se trezeasca liber in miscare, bineinteles dupa un somn odihnitor.

Masaje de relaxare si energizare a organismului, la alt nivel

Ideea de a incepe ziua cu un masaj bine realizat, de „maini” dibace surade oricui. Fotoliile si scaunele concepute de specialisti si disponibile pe www.masatto.ro sunt astazi la dispozitia oricui. Raportat la beneficiile si confortul pe care il asigura, costul este unul modic. Sesiunile speciale realizate si dupa un program personalizat printr-un fotoliu de acest fel sunt cele care fac stresul pentru ziua ce urmeaza sa dispara, iar la final de zi sunt cele care pregatesc corpul pentru o odihna binefacatoare.

Creste insemnat nivelul de productivitate de peste zi. Creierul este de asemenea mai bine oxigenat. Corpul mai relaxat.

Masatto propune in acest sens modele star de fotolii si scaune, marca proprie sau produse de alte branduri populare, ce inglobeaza tehnologie de ultima ora. Distribuitor acreditat, magazinul ii asteapta pe cei interesati si in showroom-urile Masatto unde pot testa modelul dorit. Mai multe informatii despre asta sunt disponibile pe masatto.ro.

Taguri: masattowww.masatto.ro