Gasiti piesele auto de care aveti nevoie la ComNico!

BUCURESTI - 12 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricat de fiabil ar fi un autoturism, oricat de scump sau renumit ar fi un anumit model, se poate intampla ca unele piese sa necesite inlocuire. In momentul in care se intampla acest lucru, consultati catalogul de piese auto pe care ComNico vi-l pune la dispozitie.

comnico.ro

comnico.ro

Vorbim de o gama larga de marci pentru care regasiti piese de calitate in cadrul magazinului online ComNico - de la Opel, Fiat, Ford, Dacia, Renault si pana la BMW, Skoda, Chevrolet, Porsche, Subaru si multe altele la fel de cunoscute.

Toate piesele auto comercializate de catre ComNico sunt de inalta calitate, extrem de fiabile si la preturi accesibile. Ba mai mult, in mod constat, la rubrica „promotii” din cadrul site-ului oficial, veti regasi reduceri mari aplicate anumitor produse.

 

Piese auto pentru Opel Astra

In cazul in care detineti un autoturism Opel Astra si aveti nevoie de piese de schimb pentru acesta, accesati site-ul magazinului ComNico. Este extrem de simplu sa gasiti piesele pentru aceasta masina.

Pe pagina principala a site-ului selectati marca Opel, apoi modelul Astra, anul fabricatiei autoturismului, motorul acestuia si tipul de combustibil pe baza caruia functioneaza. Ulterior vor fi afisate toate rezultatele cautarii, grupate pe categorii de piese.

Indiferent de tipul de piese auto Opel Astra G de care aveti nevoie, ComNico va sta la dispozitie. Incepand de la filtre, directie, climatizare, elemente de interior, piese de caroserie si pana la motoare si componente ale acestora - toate sunt disponibile in oferta magazinului.

Cum se pot comanda piesele auto dorite?

Comanda se face direct pe site-ul magazinului. Din momentul finalizarii acesteia pe site, livrarea se face in scurt timp printr-o firma de curierat rapid. In cazul in care piesele auto dorite nu se afla pe stoc in momentul efectuarii comenzii, livrarea acesteia poate creste cu pana la 48 de ore - lucru in legatura cu care clientul va fi informat prin apel telefonic si prin e-mail.

Comenzile sunt disponibile pe intreg teritoriul Romaniei, iar cele ce depasesc suma de 499 Ron beneficiaza de transport gratuit (in limita a 15 kg).

Mai multe informatii, consultanta si sfaturi in ceea ce priveste alegerea pieselor auto potrivite, cei interesati pot obtine accesand site-ul oficial comnico.ro sau prin apel telefonic direct la sediul companiei.