Geluri UV rezistente pentru o manichiura deosebita - pe NoliaShop.com

BUCURESTI - 26 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pe cat de placut este rezultatul final, pe atat de migaloasa este operatiunea de realizarea a unei manichiuri impecabile. Desigur ca acum exista solutii dintre cele mai diverse pentru a o realiza, chiar daca poate nu toate sunt atat de interesante. Cand ai la indemana insa uneltele de lucru potrivite, poti realiza adevarate opere de arta. Despre manichiura cu gel oricine stie ca este in trend si ca vizeaza o multitudine de modele. Pentru a o putea realiza insa este necesara nu doar priceperea si dibacia mainilor, insa si produse profesionale, rezistente si estetice.

noliashop.com

noliashop.com

Nici aceasta nu mai este acum o problema. In intampinarea celor care doresc sa realizeze o manichiura de senzatie vine Nolia Nails, un magazin online specializat in articole si produse pentru manchiura si pedichiura. Pe siteul oficial https://noliashop.com gasesc cele interesate solutii variate, vizand incluziv geluri UV inalt calitative, sub texturi si finisaje la mare cautare.

Se dedica publicului feminin larg si pune la dispozitia sa o varietate de optiuni, astfel ca aspectul manichiurii finale sa fie unul cu totul aparte. Desigur ca nu doar produsul folosit face diferenta in rezultatele finale, ci si mijloacele prin care este aplicat, accesoriile si aparatele utilizate. Pentru cele interesate, specialistii prezinta in randurile urmatoare un scurt ghid privitor la realizarea unor constructii cu gel deosebite.

Aplica solutii de pregatire si gel de baza

Intentia este de a realiza o manichiura cu un aspect cat mai natural, iar pentru asta aplicarea unor solutii speciale, cu efect dezinfectant este necesara. Se are in vedere reglarea pH-ului unghiilor, totodata absorbind umezeala din acestea. Se aplica de asemenea si un gel de baza pentru a asigura aderenta straturilor de gel ce se vor depune. Si un primer este de utilizat in acest sens.

Aplica gelul de constructie

Intrucat se regaseste in portofoliul magazinului Nolia Nails in varianta numeroase, fiecare se va orienta dupa ceea ce i se potriveste. Poate fi vorba despre un gel transparent, autonivelant, de camuflaj, de tip jeleu, mai vascos ori mai fluid. In functie de rezultatele ce se doresc a fi obtinute, specialistii vor oferi recomandari celor interesate. Gelul de constructie este preferat pentru aspectul deosebit pe care il confera unghiilor, precum si pentru rezistenta ce o asigura acestora.

Optiunile de la Nolia satisface preferinte multiple. Astfel, alegerea poate viza un produs ce permite o modelare usoara datorita consistentei sale medii, unul care prezinta o inalta densitate, fara a afecta cuticula. Desigur, numai dupa ce s-a utilizat bonding gel pentru a trasa marginea se va aplica dintr-un astfel de produs. Magazinul vine cu solutii accesibile pentru o finisare impecabila a unghiilor, indiferent ca este vorba despre tips, constructii sau intretineri.

Se recomanda printr-o calitate de exceptie, prin rezistenta indelungata, dar si prin diversitate. Costurile sunt accesibile, astfel ca fiecare sa poata avea manichiura mult dorita. Cu priceperea necesara si astfel de produse, oricine poate sa realizeze adevarate opere de arta privind manichiura.

Cele interesate pot accesa site-ul Noliashop.com pentru a descoperi gama de produse disponibile si pentru a intra in posesia lor.